Ertürk sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Üyeliği Gizemli Sebeplerle Durduruldu: Şeffaflık Eksikliği Ve İletişim Sorunları

24 Kasım 2024 19:25

Tiktak üyeliğim gizemli bir sebepten durduruldu. Uygulamaya giriyorum, hesap pasif, şu numarayı arayın diyor. Numarayı aradım pasif hale getirilmiştir. Başka bir bilgi yok. Nasıl yüz kızartıcı bir sebep ise bana bile anlatmıyorlar. Talep oluşturdum sebebini öğrenebilmek için verilen cevap şu:

"Gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda, üyeliğinizin pasif duruma getirildiği tespit edilmiştir. Bu süreçte, üyeliğinizin yeniden aktif hale getirilmesi ile ilgili herhangi bir işlem yapılmayacağını ve uygulamamızda sizi misafir edemeyeceğimizi bildirmek isteriz."

Süreç şu şekilde işledi özetle, bir araba kiraladım ama aküsü bitmiş. Çalışıyor 2 saniyede stop ediyor. O karda kışta arabayı temizleyip çalıştırmakla uğraştık. Sonra destek hattını aradım, ehliyetin bitiş tarihi, aracın km'si gibi sorular sordu. Sonuç olarak araç çalışmadı para iadesi yapılacak dendi. Başka araba kiraladım gittim, gideceğim yere park eder etmez üyelik pasife düştü. Uygulamalarında bile "misafir" edemez oldular.

Ayrıca, araba sürerken ulaşılabilir olamam. Bunu söylemek bile tuhaf geliyor. Araba sürerken beni, her sürüşte 1 kere olmak üzere, defalarca aramanız çok saçma. Kiralama başında falan da değil, aracı çalıştırıp çıkıyorum yola, 5-10 dakika sürüşten sonra arama geliyor. Yasal olmayan bir şeyi dayatmanız saygısızca geliyor bana, sağa çekme durumum olmuyor otoyolda. Kiralamayı bitiririm arama gelir, çok mantıklı değil mi? Parasını ödediğim dakika içinde böyle bir dayatma kabul edilemez. Geri arayınca ne arama sebebi belli, ne de "misafir" edememe sebebi belli. Bu kadar kapalı olmak, şeffaf olmamak için ekstra çaba gerekir.

Her neyse, uygulamanızda misafir etmeyebilirsiniz ama sebebini açıklamak bu kadar zor olmamalı. Ne suç işlediysem telafisini yapmak isterim, hak geçmesin tiktak.

Özer sonuçtan memnun

14 Ağustos 2023 14:05

Üyelik Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

16 Ekim 2024 16:13
Ayaz sonuçtan hiç memnun değil

Trafikte Kilitlenme Ve Haksız Üyelik İptali Sorunu

23 Aralık 2024 13:47
Trafikte Kilitlenme Ve Haksız Üyelik İptali Sorunu
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Üyelik Sonlandırılması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

28 Haziran 2025 17:44
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 01:20
haksiz-uyelik-pasiflesmesi-ve-yanlis-gerekceyle-hizmet-disi-birakilma-2.jpg