Buse sonuçtan hiç memnun değil

Exxen Kodu Hediye Kampanyasında Mağduriyet

09 Aralık 2024 23:34

Tıkla Gelsin'de 'Gel Al' kampanyasında bulunan Exxen kodu hediyeli menüden sipariş verdim. Farklı günlerde 2 sipariş verdiğim için 2 tane 2 aylık, yani toplamda 4 aylık Exxen kodu gönderilecekti. Gönderilmeyince canlı desteğe bağlandım. Oradaki arkadaş, 1 ile 3 iş günü içerisinde 2 adet kodu göndereceklerini ve böyle bir hakkım olduğunu görüntülediğini söyledi. Fakat 3 günün sonunda kod gelmeyince tekrar bağlandım ve kampanya sona erdiği için kod gönderilmeyeceği söylendi. Ben sipariş verdiğimde kampanya devam ediyordu. Ben haftalardır mağdur ediliyorum. Kodu göndermemek ya da kampanyanın bitmesi benim suçum değil. Cidden böyle bir uygulamaya yakışmıyor. Benim mağduriyetimi kim giderecek? Bu uygulamadan kampanya umuduyla sipariş verecek arkadaşlar varsa boşuna uğraşmasınlar. Mağdur ediliyorsunuz.

09 Mart 2025 20:46

10 Aralık 2024 14:39 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz ile ilgili detaylı araştırma yapabilmek ve sizi bilgilendirebilmek için Ad Soyad ve iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. İlettiğiniz bilgiler platform üzerinde gözükmeyecektir. İyi Günler.

10 Aralık 2024 14:59

Bilgileri nereden gönderebilirim

20 Aralık 2024 15:26

Değerli müşterimiz; Sizi aradık ancak ulaşamadık. Şikayetiniz devam ediyorsa TIKLA GELSİN canlı destek sistemimizden 7/24 iletebilirsiniz. İyi günler dileriz.

20 Aralık 2024 23:20

Maalesef oradan hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor

20 Aralık 2024 23:28

Tekrar yazdım fakat kimse yardımcı olmadı gerçekten asla uygulamaya yakışmayan bir hareket. Kod için sipariş veriyorum. Bana kod 1 ile 3 is günü içerisinde 2 kod gönderilecek deniyor ve o süreçte kampanya bitiriliyor ve bu bahaneyle kod gönderemeyiz deniyor. Ben hak kazandığımda bu kampanya vardı ve benim hakkim orada görünüyordu. Simdi ise kusura bakmayın gönderemeyiz deniyor. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyor kimse

16 Aralık 2024 12:29
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 15:34
Tıkla Gelsin Exxen Kampanyası Kod Gönderilmiyor
Tıkla Gelsin Exxen Kampanyası Kod Gönderilmiyor
Enes sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 22:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 20:24
Tıkla Gelsin Exxen Kampanyası Mesaj Gelmiyor