Elif sonuçtan hiç memnun değil

Tiens Network Ped Pişmanlık Oldu

13 Temmuz 2023 01:32

Tiens'e üye olarak 09.29.22 tarihli 1800 TL tutarında alışveriş yaptım. Dış macunu ve ped aldım. O kadar övüldü ki bir ümitle bekledim, ama pedlerdeki kalitesizliği görünce bin pişman oldum. En kötü market pedi bile bundan daha kaliteli bence.

Reklamını güzel yapıp üzerine iki su bardağı su dökerken suyu gayet güzel çekiyordu, ama aldığım ürünler sızıntı yapıyor, yapışkanı yapışmıyor ve mentol den bahsettiler. Hiçbir etkisini göremedim. İade durumuyla uğraşamadım, bu paket belki sorunludur dedim, ikinci pakette öyle çıktı, 3. Paket iyi çıkar dedim, o da kötü çıktı.

Param çöp oldu. Ben bu ürünleri aldığıma çok üzüldüm, bahsedilen kalite olmadığı için paramı helal etmiyorum. Reklam ile resmen yanıltıldım. İlk ve son alışverişimdi, bir daha asla.

profile profile profile
07 Mart 2024 14:56 (Şikayetten 7 ay sonra)

Yorumlar (12)

Elif

Kardeşimin yaptığı hatayı yaptınız muhtemelen... Pede güvenip aman zaten 2 bardak su döktüler. 1 gece hiç pedi degiştirmesemde olur. O zaten emer. Derseniz. O ped taşar... Herhangi bir pedi bile gece 3 kere degiştirirsin. Hele ki adetin 2. Ve 3. Günü

Emin
Emin

Yav sallama benim eşim üye olmadan önce bir bayiden aldı kullandı bana yalvardı bundan al diye çok rahat diye bn pahalı diye alamadım. Şimdi o kadar kaliteliki üye oldum bari indirimli alabilmek için.

Hacer
Hacer

Tiens airiz Pedler gerçekten çok güzel muadiliyok ama ülkemizde her şeyde olduğu gibi bu ürününde çakmasını yapmışlar ve maalesef internet satışlarında gerçeğini gösterip çakmasını gönderiyorlar Aynı şekilde bileklik de öyle o nedenle tanıdığınız bildiğiniz güvendiğiniz distribütörlerden almanızı tavsiye ederim İnternetteki çeşitli alışveriş sitelerinden alırsanız muhatap ta bulamazsınız Bu durumda şirket suçlu olmaz

Emrullah
Emrullah

Emin ol yorumların hepsinin bu saadet zincirinin satıcılarından olduğunu düşünüyorum. Yoksa neden babalarının malı gibi savunsunlar :) çok ilginç gerçekten. Madem bu kadar kaliteli madem bu kadar amiral ürün neden bu pazarı daha çok genişletmiyorlar mesela Migros'ta görmedim gören varsa düzeltsin, ya da Carrefour SA da. Kadın yanlış yapıp ne yapacak acaba herhalde ters takacak hali yok. Çok komik.

Yasemin

Yapışkanı konusuna gelecek olursak ben ayakkabı üretim fabrikasında da çalıştım ve orada bizim ayakkabı tabanlarını yapıştırdığım yapışkanı X pedlere kullanıyorlar ama airiz ped de çam reçinesi yapışkanından elde ediliyor ve bocalama sürmüyolar 4 şerit halinde sürüyorlar bundan kaynaklı ve o X pedi iç çamaşırımıza takıyoruz onu 90 derece de yıkasan da çıkmıyor

Yasemin

Şöyle izah edeyim ben size bu amiral ürün normalde medikal malzeme eczanelerde olması gerekir fakat küresel faktörlerden kaynaklı verilmiyor bu kadar kaliteli ürünleri raflara koyarlarsa X pedler satışı düşeceği için ülkemiz kabul etmiyor normalde şirket raflara koymak istiyordu fakat kabul edilmedi ve Network marketing sistemine döndü sorunlarınız kafanızda ki olan şeyleri sorabilirsiniz cevaplaeım seve seve

Helal olsun. Teşekkürler yorumunuz icinnn

Aleyna
Aleyna

Gerçekten hayretle okudum şikayeti:D acaba kullanırken bir hata yapmış olabilir misiniz? Daha paket açılır açılmaz mentol kokusunu alıyorsunuz ayrıca 12saat çalışan biri olarak uzun süre üstümde kalması gerektiği zamanlar oluyor pedin daha bugüne kadar sızdırma gibi bir durumu olmadı

Ayla
Ayla

Pedlerin tanıtımı yapılırken iki bardak su dökülerek sızdırmazlık testi yapıldığını ve buna inanarak aldığınızı söylüyorsunuz aynı pet suyu sızdırmazken kirli kanı nasıl sızdırsın ayrıca pedin özelliği sıvıyı dışarı sıvı haliyle sızdırmaz zira içeriğindeki özellik sayesinde sıvıyı anında jelleştirir jelleşen herhangi bir likit akışkan madde sıvı hale dönüşmez lütfen eleştiri yaparken ürünü kötülemek yerine kullanım hatası yapmış olabileceğinizi kabullenin tiens şirketinin ürün kataloğunda yer alan pedler kataloğun amiral ürünüdür 196 ülkede ve ülkemizde yüz binlerce kullanıcı yanılıyor olamaz.

Cengiz
Cengiz

Öncelikle ürünü kimden aldınız size ne anlatıldı bilmiyorum ama ürünler çok kaliteli ürün hakkında size ne bilgi verildi veya verildimi sadece pedin üzerine bir su döküldü işte bizim ürünümüz bu kadar kalitelimi dendi. Tiens ürünleri medikal bir üründür. Kesinlikle size anlatılmadı. Siz o ürünü veren arkadaş size karşılaşacaklarınız hakkında izlenilen yol hakkında bilgi vermesi gerekiyordu. Muhtemelen hiçbir bilgi vermeden sadece size ürünü size temin etti bıraktı o yüzden biz internetten ürün satın almayı çünkü size ürün anlatılamaz yüz yüze alışverişte karşınızda muhatap bulursunuz sponsoru iyi seçin ürünler harika sadece kullanmada sıkıntı vardır. Kesinlikle buna eminim ürünler medikal ürürler aldığınız distribütör önemli bilgisi nasıl kendini yetiştirmiş mi bunların hepsi önemli bu şuna benziyor ilacı nasıl kullanmayı bilmiyorsan seni öldürebilir bile doğru mu o nedenle nasıl kullanacağını öğreneceksin onu da kimden?

Remziye
Remziye

Ped muhteşem bir ürün. Buram buram mentol kokusu yayılıyor paketi açınca doğal çam reçineli yapışkanı ise güvenli bir kullanım sağlıyor, ferahlık sağlıyor... Sızdırma yapmıyor...

Elif

İyi bol bol kokla koklat milleti kandır o zaman 😊 ben bir defa yanıldım aldım firma ürünün ardında durup bir dönüş bile sağlamadı helal etmiyorum hakkımı

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilemeyen Sipariş Ve İade Belirsizliği

Emirhan