Ticimax İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Niyazi
08 Kasım 2024 15:19

Ticimax Firmasından Web Panel satın aldık. Siteyi yapan arkadaşla anlaşamadığımız için iade süreci dolmadığı için 14 gün içerisinde hemen Ticimax firmasını aradık. Paramızın iade edilmesini söyledik. Arıyorum yok yönetime gönderdik onlardan bilgi bekliyoruz. Kardeşim ben senin yönetiminin keyfini beklemek zorunda mıyım. Kredi kartı ile aldım diyorum geri yatıracağım faiz binmesin diyorum. Yok kayıt açıldı yok size dönüş yapacağız. 2 gün süreleri var. Parayı biz kumdan kazanmıyoruz. Tüketici Mahkemesi'ne kadar gider bu iş. Bana fark etmez. Yeter be parayı alırken niye sormadın yöneticine

25 Kasım 2024 14:37

Hiç destek olmuyorlar. İadeniz olumlu sonuçlanmadı diyor. Neden diyorum açıklamada yapmıyorlar.

11 Kasım 2024 23:00 (Şikayetten 3 gün sonra)
Niyazi
12 Kasım 2024 15:34

Kardeşim ben sadece satın aldım. Siteyi kurmadım. Ben paramın geri iadesini istiyorum. Süslü cümlelere gerek yok. Kanunen 14 gün içinde paramı geri almak istedim ama siz oyalıyorsunuz. Yönetime sunduk onay bekliyoruz deyip duruyorlar. Ben eğitim falan hiçbir şey istemiyorum. Paramı geri istiyorum Tüketici Hakları'na kadar gidecek yoksa konu kumdan mı kazanıyoruz biz parayı Alırken niye sormadınız yöneticinize

Rıdvan
Şikayeti Çözüldü

Hocam bende aynı durumu yaşıyorum sizin durumunuz nasıl çözümlendi.

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
12 Eylül 2024 00:14
"Bu mesajı yayınladıktan sonra didar hanım bizim ile iletişime geçti ve sorunları kısa sürede çözdük. Çok teşekkür ediyorum."