Therapure Güzellik Ve Bakım Muhatap Yok, Mağdur Edildim!

02 Nisan 2024 15:55

İletişim konusunda sıfır performans sergileyerek müşterilerini mağdur eden bir işletmeyle karşılaştım. Haftalar önce yaptığım bir yorum sebebiyle bugün hizmet alamadığımı ve 'kötü yorum yaptınız' gerekçesiyle karşılaştığımı belirtmek isterim. Haftalardır işletmeye ulaşamıyordum ve en son ziyaretimde 'sizi arayacağız' denilerek geri çevrildim. Bugün aradıklarında ise paketimin yarısından fazlası hala kullanılmamış olmasına rağmen son kullanma tarihinin geçtiğini söylediler. Kayıt tarihimi ve tarihlerin belgeli olduğunu bildiğim halde, 'memnun kalmadığınız bir yere gelmek istemezsiniz, ben olsam gelmezdim' gibi kabul edilemez ifadelerle karşılaştım. Bu durum, bir işletme için utanç verici. Müşteri memnuniyetini sağlamak yerine, bilinçli olarak müşterilerinizi bezdirme politikası mı uyguluyorsunuz? Satış sonrası samimiyet ve güven duygusunu yitirip, kalitenin fiyatla doğru orantılı olduğunu bir kez daha kanıtladınız. Şu anki durumum, aldığım hizmetin ve hizmet veren kişinin yetersizliği sebebiyle mağduriyet yaşamamla sonuçlandı. Mağduriyetimi giderebilmeleri için bir şans vermek yerine, maalesef kötü hissettim. Bu yaşananlar unutulmayacak ve işletmenizin bu yönü uzun yıllar akıllarda kalacak. Her ne kadar şikayetçi olmasam da, başkalarına yaşattıklarınızı bana yaşatmamanız için gerekeni yapacağım. Kalite anlayışınızı birkaç kuruş için gözler önüne serdiniz. Ödediğim ücretin helal olmasını diliyorum. İşletme hakkında gözlemlerime gelince; eski bir binadaki daireyi güzellik salonuna çevirmişler. İşletme sahibi e*** Hanım ve kızı T****Hanım dışında başka bir uzman bulunmuyor. Onların da ne kadar uzman oldukları meçhul.

Dilek
Dilek

Dilan hanım merkezden g 5 paketi ve epilasyon paketi almış olup tamamen bizim kendisine göstermiş olduğumuz sabır sayesinde g 5 paketini bir şekilde tamamladık epilasyon paketinde ise artık sabrımızı zorlamaya başladı, 16 seansta 20 kere iptal edip 8 kere geldi kendine çözüm sunduk 3 aylık randevu oluşturduk teyit için bir gün önce aradık seans günü gelince iptal etti seans günü aradık çözüm olsun diye yine iptal elimizde belgelerde var ne yaptıksak olmadı aradık ulaşamadık evde telefonum çekmiyor mesaj atın dedi mesaj attık yine cevap vermedi bir de haklı gibi buraya mağdur havasıyla insanlara bizi yanlış tanıtıyor asıl mağdur olan biziz kendisinden bizim ne kadar uzman olduğumuz belgelerle ortada asıl kendisine baksın spor hocası ve kendi derslerinide sürekli bir bahane ve ruh haline göre iptal edip insanları mağdur etmiş yaptığı işe bile saygısı olmayan biri tarafımızdan gereken işlem yapılacaktır

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 22:42

27 Mart 2024 12:14
Seda sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 11:57