The X Belek Kötü Bir Oteldeyiz

07 Eylül 2023 18:26

Yeni otel diye birçok eksilerine göz yumduk, fakat bugün 16-16.30 gibi havuzları kapattılar. Sebebi ise havuza birilerinin pislemesiymiş. Otele Adult +16 diye bir bölüm yapmışlar 16 yaş sınırlaması var ki ben bu otele gelirken böyle bir şeyi tercih ederek ya da Jolly Tur temsilcisinin böyle bir yönlendirmesi ile gelmedi. Kaldı ki bilgim olsaydı gelemezdim. Şimdi çocuğum havuz diye tutturuyor yetkililere Adult kısmı bomboş izin verin. Çocuğu 20 dakika yüzdürelim diyoruz izin yok. Alternatif sunun. Diyoruz izin yok. Kötü bir otel, otel gezgini olarak size sadece paranıza yazık diyorum.

Adult kısmına güvenlik koyup diğer bölüme çocukların havuza girmesi koşuluyla bir bilgilendirme bile koymayan işletme. Yemek kaliteleri 2 yıldızlı otel standartlarında otelde işletme müdürü aradığınızda sizi direk resepsiyonistlere yönlendiriyorlar. Ya kısaca sağlam ve paranızı alıp hiçbir şey vermiyorlar. Ben bir muhatap bulamadığım için buradan yazıyorum.

Jolly Tur & The X Belek'te Hayal Kırıklığı

04 Ağustos 2024 13:52
Jolly Tur & The X Belek'te Hayal Kırıklığı
Bilsen sonuçtan hiç memnun değil

Huzursuz Tatil: Eksik Hizmet Ve İlgisiz Personel

31 Mart 2025 01:37
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Sertil Deluxe Hotel Otel Temizlik, Hizmet ve Rezervasyon Sorunları Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

24 Ağustos 2025 22:23
sertil-deluxe-hotel-otel-temizlik-hizmet-ve-rezervasyon-sorunlari-nedeniyle-magduriyet-yasadik-1.jpg

05 Eylül 2024 16:32

29 Haziran 2023 15:47