Volkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 13:34

20 yıldır Alanya’da tatil yapmaktayım ve ilk kez bir otelden ikinci geceden ayrılmak zorunda kaldım. Bu yazdıklarım bir istisna ya da memnuniyetsiz bir müşterinin yorumu olarak değerlendirilmemelidir; yaşadığım sorunlar sistematik ve geneldir.

1. Şüpheli Yorumlar ve Acente İlişkisi:
Otelin internetteki puanı oldukça yüksek görünüyor, ancak detaylı incelendiğinde birçok yorumun gerçekliği şüpheli gözükmekte. Tripadvisor yorumlarının çoğu ilk kez yorum yapan üyelerden oluşuyor. Ayrıca, birçok otel en az üç gece konaklama şartı sunarken, bu otel bir gece kabul ediyor. Bu durum, acente yorumlarının gerçekliğini sorgulamama neden oldu.

2. Geçmişteki Medya Haberleri:
Bu otel, geçmişte bir Rus müşterinin çevredeki bir pansiyonda kalıp otelin bilekliğini kullanmasıyla medyada yer aldı. Bunun etkisiyle müşterilere potansiyel şüpheli gözüyle bakıldığı hissine kapıldım. Örneğin, havluların çalınmaması için barkod ile kayıtlı olduğu ve odaya içecek çıkarmanın yasaklandığı gibi kurallar, asansörlerde açıkça belirtilmişti.

3. Hijyen Sorunları:
Odaya ilk girdiğimizde hijyen kötü durumdaydı; yerdeki kılların fotoğraflarını paylaşıyorum. Ertesi gün tekrar temizlik yapılmasına rağmen balkon yine pisti. Sahildeki tuvalet ise kullanılamayacak kadar kötüydü ve videosunu ekliyorum.

4. Yemek ve İçecek Kalitesi:
UHD konsepti sunmasına rağmen yemeklerde alkollü içecek olarak sadece havası kaçmış bira ve kalitesiz şarap vardı. Diğer içecekler için ise tek bir bar bulunuyordu ve burada yalnızca bir çalışan vardı. Kasım ayında bile sürekli uzun kuyruk oluşuyordu.

5. Şezlong ve Ekipman Durumu:
Şezlongların birçoğu kırık ve farklı modellerdeydi, genel olarak düzensizdi.

6. Konaklama Ücret İadesi Sorunu:
Yedi gece için ödeme yapmıştım ve herhangi bir acente kullanmamıştım. İlk gün çıkmak istediğimi iletmeme rağmen iki gece kalıp üçüncü sabah ayrıldım ve üç gece ücret kesildi.

7. Müşteriye Güvensizlik:
Ayrıldıktan sonra, eski otelimin halkla ilişkiler departmanı beni arayarak, "Sizi biri burada gördü, hala The Lumos Deluxe Resort’ta mısınız? " diye sordu. Bu, otel yönetiminin müşterilerine nasıl bir güvensizlikle yaklaştığını açıkça gösteriyor.

8. Genel Düşük Kalite:
Masalardaki peçeteler dahi düşük kalitedeydi. Otelin müşteri memnuniyeti yerine tüm platformları şüpheli yorumlarla doldurduğu açıkça belli oluyor. Bu otelin müşteri yorumları ve standartları mutlaka denetlenmeli.

29 Kasım 2024 13:15
the-lumos-deluxe-resort-sikayeti-2.jpg

Sahildeki tuvalet bu halde kullanamadık. Bu da ilk gün oda girişte kıllar. Yeterli temizlik personeli yok.

29 Kasım 2024 14:59

Bu kadar şey yaşadım ve ilk günden bildirdim ikinci gün öğlen de çıkacağımı bildirdim. Buna rağmen Halkla ilişkiler yetkisi olmadığını söyledi ve muhasebe üç gece para ücreti aldı. Hatta bu bile azmış daha fazla almaları gerekiyormuş. Gerçekten müşteri memnuniyet için çalışan otellere karşılık bu gibi otellerin puan ve yorumları denetlenmeli...

21 Ağustos 2024 16:16
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 11:20

30 Temmuz 2023 11:24

23 Temmuz 2023 08:47
Samet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 04:13