Özkaymak Marina Kemer Hotel Antalya'da Kötü Otel Deneyimi Klima Ve Hijyen Sorunları

21 Ağustos 2024 13:42

Tadilatı bitmeden müşteriyi kaçırmayalım diye tamir halinde olan otelde çekmediğimiz sıkıntı kalmadı! 3 gün devamlı bozulan ve Antalya'nın kavurucu sıcağında otel odasında klimasız kaldık. Gece yarılarında resepsiyonda yaşanan tartışmalar had safhaya geldi.

Gecenin yarısında ısrarla oda değiştirdikten sonra hem elektrik hem de sıcak su problemi olan odayla karşı karşıya kaldık. İki gün sıcak suyumuz olmadı, havuz başlarında duş almak zorunda kaldık. Tadilat ve matkap sesleri gün boyu devam etti ve bundan kaynaklanan su kesintileri yaşandı.

Sahilden gelip ayaklarımızı yıkayacak su dahi olmuyordu. Odada elektrik sorunu ve duş su gider problemi tüm suyun lavabonun klozetin altına dolması ile sonuçlanıyordu. Kabin kapısı kapanmıyordu. Kaşıklar, tabaklar, tuzluklar leş gibi pis, tuvaletler (lobi/havuz) pis. Kafe bölümünde masalar pis. SPA açılmamış, hizmet vermiyor, fakat internet sayfalarında boy boy reklam yapıyorlar.

Odalarda ve havuz kenarlarında hamamböcekleri cirit atıyor. Cankurtaranlar havuz barda kola içti diye müdür: 'Bunlara kola falan verilmeyecek, su içsinler, kola pahalı' aynen böyle hitap etti. Kokteyl sırası bizde olmasına rağmen yine aynı müdür: 'Abla beklesin, sen önce Rus kadınlarına bak! ' Hijyen sıfır. Resmen otel değiştirmek zorunda kaldık.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 01:32
Club Pınara Otel Kemer Tekirova Tatilköyü Fiyasko