19 Aralık 2024 10:16

14.12.2024'de gerçekleştirmiş olduğum TK2598 Ordu Giresun- Gazipaşa havaalanı Uçuşunda benim ve kendi hesabımdan biletlerini aldığım ailemin toplam dört bavul Aktarma yapılan İstanbul Havaalanında bırakılmış. Bu durum Akşam saatlerinde Gazipaşa Havaalanına iniş yaptığımız zaman fark edildi.

Benimle birlikte toplam dört yolcunun her birinin bir bavulu olmasına rağmen dört bavulda tek bir kişi adına etiketlenmiş. Bu yüzden Kayıp bagajla ilgili kendi adıma tutanak bile tutulmadı. Kayıp bagaj birimi ile görüşürken Havaş’ı kaçırdık. Havaalanından hiçbir şekilde bana Yardımcı olunmadı. Bavulumun İçinde ev anahtarım kullanmam gereken param Ve değerli eşyalarım vardı. Bavulumu ararken Havaş kaçırdım ve taksiye binmek zorunda kaldık. 3000 TL ödeme yaptım.

Ev Anahtarımız bavulda olduğu için akşam saatinde misafir olacak birini aradık yani resmen dışarıda kaldık. Kıyafetlerim bavulumda olduğu için aynı kıyafetlerle bekledim. 15.12.2024'de bagajlarımızın Alanya havaalanı’na ulaştığı söylendi. Fakat bagajlar akşam 20:30'da teslim edildi, yani 24 saat sonra. Ve bir bavulun iki tekeri de kırık bir şekilde geldi. Bu durum bizim mağduriyetimize bir mağduriyet daha ekledi.

Bu konuyla ilgili Yaşadığım maddi manevi mağduriyetimin en hızlı şekilde giderilmesini istiyorum. Ağustos ayında da aynı mağduriyeti yaşadım. Kontrol ederseniz görürsünüz. Ben artık hangi mağduriyetimi karşılamanızı talep edeceğimi şaşırmış durumdayım. Türk Hava Yolları'na hiçbir şekilde güvenim kalmadı.

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Sonrası Bagajlarımız Teslim Edilmedi, Maddi Ve Manevi Mağduriyet Yaşıyoruz

28 Ağustos 2025 14:41
ucus-sonrasi-bagajlarimiz-teslim-edilmedi-maddi-ve-manevi-magduriyet-yasiyoruz-1.jpg

21 Aralık 2024 12:27

04 Ağustos 2024 14:15
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 14:40

05 Ağustos 2024 01:45