Fırat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 23:02

18.09.2024 tarihinde eve giderken yol üzeri uğrayıp Manisa Terra Pizza Hükümet Konağı şubelerinden 2 adet orta boy pizza siparişi verdim. Paket halinde eve götürmek istedim. Pizzaları teslim aldım, eve gidip ailece oturup yiyelim dedik. Bir açtık paketleri, pizzalar çiğ, evet resmen hamur yani pişme adına hiçbir şey yok, direkt çöp oldu. Paramız firmadan ve bu hizmeti veren personelden şikayetçiyim.

20 Eylül 2024 10:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fırat K. Merhaba, Öncelikle iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli kontrolleri yaparak sizlere en kısa zamanda bilgi vereceğimizi belirtmek isteriz. Her türlü görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

21 Eylül 2024 13:50

Değerli Misafirimiz Fırat K. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır.Sizleri her zaman restoranlarımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Terra Pizza.

Fırat
Fırat
21 Eylül 2024 23:15
manisa-terra-pizza-cig-pizza-5.jpg
manisa-terra-pizza-cig-pizza-1.jpg

Terra Pizza tarafıma ulaştı sorunla ilgilendiler bunun için teşekkür ediyorum fakat sanırım belirtmiş olduğum şubenizde gerçekten bir problem var bugün eve sipariş verdim 2 adet efsane 5li orta boy pizza siparişi verdim bu sefer hamur pişmiş fakat pizzada olması gereken mantar ve biber yok bu umursamaz tavırları müşteri kaybetmelerine neden olacak ben iş yerine dahi bu markadan pizza söylüyorum fakat artık önünden dahi geçmem işini ciddiyetle yapmayan bir restaurantdan uzak durmak en iyisi

Gökalp sonuçtan hiç memnun değil

Gökalp
29 Ekim 2023 21:31
Pizza Hut Manisa Şubeden Gelen Kötü Pizza
Pizza Hut Manisa Şubeden Gelen Kötü Pizza

08 Aralık 2024 01:21
Buz Gibi Pizza Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti
Hatun sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2024 21:19
Terra Pizza İlgisiz Çalışanlar Ve Soğuk Pizza Deneyimi!
Terra Pizza İlgisiz Çalışanlar Ve Soğuk Pizza Deneyimi!
Esvet sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2025 01:16