Kent Dershanesi Önü Terra Pizza Şubesinde Komik Derecede Az Malzeme!

17 Eylül 2024 21:59

Konya Selçuklu'da, Kent Eğitim Kurumları yakınında bulunan şube'de, absürt derecede az malzeme kullanılıyor. Başka hiçbir şubede benzer bir sorunla karşılaşmadım. Bu şubeden daha önce birçok kez çeşitli pizzalar satın almak zorunda kaldım ve bütün siparişlerimde de aynı sorun istisnasız tekrar etti. Başka şubelerden aldığım ürünlerin beşte biri bile etmeyecek kadar az malzeme vardı, "bol etli" pizzanın üzerinde sadece 5 küçük parça sucuk/sosis tespit edebildim mesela, sucuklu pizzada ise 3 dilim başına bir sucuk düşüyordu. Şirket'in namını olumsuz etkileyecek bir durum.

20 Eylül 2024 10:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Cobson W. Merhaba, Öncelikle iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli kontrolleri yaparak sizlere en kısa zamanda bilgi vereceğimizi belirtmek isteriz. Her türlü görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

20 Eylül 2024 14:14

Merhaba, Değerli Müşterimiz sizi aradık ancak ulaşamadık. Bizlere Müşteri Hizmetleri hattımızdan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

23 Eylül 2024 10:46

Terra Pizza Sucuklu Dediklerine Bakın

13 Nisan 2024 19:16
Terra Pizza Sucuklu Dediklerine Bakın
Fatmanur sonuçtan memnun

06 Mayıs 2025 20:31
"Müşteri hizmetlerindeki kadın çok güzel yardımcı oldu üzerine şube sorumlusu dönüş yaptı beyefendi çok nazik bir şekilde yardımcı teşekkür ederim"
Şamil sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2024 17:35
"Müşteri temsilcisi hanımefendi konuyla ilgilendi ve hızlı çözüm sundu. Teşekkür ediyorum"
Terra Pizza Çevrimiçi Siparişte Yaşanan Pizza Sorunları

02 Şubat 2024 23:28
Pasaport Pizza Pizza Sipariş Verdik Malzeme Yoktu İçinde İçi Boş
Sygnl sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2024 19:44
"Müşteri hizmetleri yetkilisinden memnunum ilgileri için teşekkür ederim"
Domino's Pizza Siparişinde Eksiklik Ve İlgisizlik