24 Mayıs 2024 13:01536
Arzu'nun Teşekkür Mesajı
Umut Beye teşekkür ediyorum. Uzun süren sıkıntı, firma hatası, ücretin tarafıma geç iadesi de olsa sorun çözüldü.

Tepe Home firmasından, internet sitesi üzerinden 14 Nisan da, 2 adet avize sipariş ettim.

23 Nisan da, avizeler tarafıma ulaştı. İki üründe de tamamen kırık olarak koliden çıktı.
Koliler açılırken video ve fotoğraflar mevcuttur.
Hemen aynı gün Tepe Home 'a gerekli bilgilendirme yazılı ve sözlü olarak gönderildi.
Müşteri temsilcisi ile görüştükten sonra, değişim talebi ile 29 nisanda kargo tarafından ancak alınıp, gönderildi.
Göndermekten sonra da konuyla ilgili bilgi alabilmek adına birçok defa yazılı mail atıp,2 defa müşteri temsilcisi ile görüştüm.
Yazılı olarak maillerime cevap gelmediği gibi, görüşmelerimde siparişin işlemde olduğu bilgisini aldım.
Siparişi vereli 1,5 ay oldu. 2 defa taksitini ödedim ancak avizelerin ne ne zaman gönderileceği bilgisi veriliyor, ne de başka bir bilgilendirme yapılıyor.

1 Destek
24 Mayıs 2024 13:34 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhabalar; Müşterimiz ile görüşme sağlanarak süreciyle ilgili bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

30 Mayıs 2024 11:54

Tepe Home müşteri temsilcisinin tüm uğraş ve çalışmasından memnunum.! Ancak ; müşteri temsilcisinin çözüm odaklı yaklaşımı Tepe Home firması ve sorunum arasında tüm çabalarına rağmen, firmanın profesyonel olmayan yaklaşımı ile firmanın internet sipariş kalitesine olan tüm güvenimi sarsmıştır. Firmadan ne bir bilgi alinabildi, ne süreç ile ilgili tarih verilebildi 2 aydır. Kırık avize ana gövdesi gönderilip, bu sefer de camları gönderilmeyerek firmaya, nasıl bir kontrol nasıl bir iş ahlaki diye sormak istiyorum...? Sonuç olarak, 2 aylık belirsiz süreç tüm sabrıma rağmen siparişimin iptali ile sonuclandirilmistir. Süreçte bana yardımcı olan müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim.

5 Haziran 2024 16:53

Firmanın ilgisizliği ve gecikmesi nedeniyle 1 hafta önce iptali netleşen siparişin, kartıma yapılması gereken iade ödemesi 1 haftadır yapılmadı. 1,5 aydır firmanın bekletmesi gibi parayı geri ödeme surecine de yansımaması adına yardım rica ediyorum. 2 aydır taksitlerini ödüyorum, tarafıma ödeme geciktikçe 3. Taksiti ödeyeceğim. Ekte konunun en başından beri atilan tüm maillerin üzerinde, bu konuyla da alakalı atilan son yazışmalarım bulunmaktadır. Firmanın iletişim hattında ayrıca dakikalardır bekliyorum...

6 Haziran 2024 15:40

5 Mayıs tarihinde, 1 haftalık tarafıma ödenmeyen paranın görüşmeleri yapıldıktan kısa bir sure sonra gerekli işlemler ilgili tarafından yapılmıştır. Param iade edilip, 2 aylık firma kaynaklı sorunum iptal ve iade süreçlerinin de dun sonlanması ile bitmiştir.

5 Şubat 2025 17:04

Değerli Müşterimiz, Öncelikle, markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çağrı merkezimiz ile yapmış olduğunuz görüşme esnasında iletmiş olduğunuz talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Tepe Home Müşteri Hizmetleri Merkezi

5 Şubat 2025 17:08

Rümeysa
Rümeysa
Tepe Home
27 Temmuz 2023 13:171.118

Tepe Home'un sitesi üzerinden 15.06.2023 tarihinde sipariş verdim. 17.07.2023 tarihinde siparişim ile birlikte bir başka...

1 Destek

Tepe Home Şubatta Aldığım Ürün Hala Verilmedi Ve Bilgi De Verilmiyor!

Merve
16 Mayıs 2024 10:53481

Tepe Home mağazasından 24 şubatta avize satın aldım. Satın aldığım avize tarafıma nisanda teslim edildi. Avizeyi Taşınac...

2 Aydır Tepe Home Siparişim Gelmiyor!

Büşra
Büşra
Tepe Home
25 Nisan 2024 04:12341

Tepehome'dan iki ay önce beş adet avize siparişi verdim. İlk ikisi gönderildi, ancak biri kırık geldiği için iade ettim....

Tepe Home Pişmanlığı Ve Mağduriyeti

Aykut
21 Ağustos 2024 09:35791

Öncelikle iyi günler. Tepe Home dan aldığım ürünün hem ilk alım sürecinde hem de daha sonra kırılan parçası için yaşadığ...

Tepe Home'dan Gelen Kırık Avize Ve İletişimsizlik Sorunu

Kaan
13 Ocak 2025 12:27734

"Şikayet var a ilettim problemden sonra konu ile ilgilenen Şeyda Hanım problemi çözmüştür. Şeyda Hanım öncesini anlattım. Gelmeyen ve kırık olan ürün problemi çözüldü. Teşekkürler ediyorum"

Tepe Home'dan Koltuk Aldım. Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Tepe Home'dan KoltukAldım. Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı