Yanlışlıkla Hızlandırılan Kargo Ve İptal Sorunu

20 Kasım 2024 10:51

Temudan alışveriş yaptım fakat yanlışlıkla kargo hızlandıra bastım ve geri alamıyorum, herhangi bir ekstra ücrette belirtilmedi, ürün geldiğinde ekstra ücret ödemek istemiyorum. Canlı destekte alamıyorum, siparişimi iptalde edemiyorum. Acil konu hakkında bilgi istiyorum.

Yorumlar (7)

Şikayeti Çözüldü

Ben devamlı yapıyorum öyle sıkıntı yok;) ) sadece kartınızı alışveriş yaptıktan sonra yurt dışı alışverişine kapatın karttan bazan bilgi dışında para çekilme sorunları çıkıyor, bunun dışında kimse sizden ücret vs isteyemez kargocular dahil ;)

Evrem

Merhaba bende yanlışlıkla Kargoyu hızlandır seçeneğine tıkladım, acaba daha sonra ek bir ücretle karşılaştınız mı?

Emine

Herhangi bir ücret talep etmiyorlar

Emirhan
Emirhan

Herhangi bir sonuca ulaştınız mı

Şikayeti Çözüldü

Ekstra ücret kesmezler merak etmeyin ürünü daha hızlı şekilde göndermeyi sağlıyor o tuş pek de bir işe yaramıyor hep aynı geliyor

Merve
Merve

Ben temuya sordum ücretsiz dediler sonradan bir ücret çıkmaz değil mi?

Evrem

Peki bu durum daha önce sizde de oldu mu? Açıkçası müşteri hizmetleri duruma ilişkin anlaşılır bir bilgilendirme yapmıyor ve ne tuhaftır ki şu an sipariş sürecim çok hızlı ilerlemekte. Sevinmeli miyim yoksa gerçekten de ek bir ücretle karşılaşır mıyım sıkıntısı arasında gidip geliyorum

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
08 Aralık 2024 21:33
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Hızlandırma Ücreti Sürprizi: İade Talebi

Ahmet