Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Temu'nun Minimum Ödeme Ücretindeki Ani Artış Müşterileri Zorluyor

Uğur
12 Temmuz 2024 23:34

Temu'nun minimum ödeme ücretini 480 TL'den 980 TL'ye çıkarması akıl işi değil. Kendileriyle görüşme sağlayıp nedenini sordum. (Alışveriş sepeti işlevselliği şu anda alışveriş deneyiminizi geliştirmek için güncelleniyor. Çevre dostu tüketim için kargo paketi alanının daha verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla, sipariş verirken Temu'dan gönderilen daha fazla ürünü seçmenizi öneririz. Minimum sipariş tutarını karşılamak için Temu'dan gönderilen daha fazla ürünü sepete eklemek ister misiniz? ) diye bir yanıt verildi. Belirli bir artışın nedenini belirtemediler. Şu anlık sipariş vermenin bir anlamı yok.

19 Temmuz 2024 10:07

Temu dan bundan sonra sipariş verilmez 1 ay için minimum ödeme işlemini artırarak yükseltiler canlı destekli görüşmelerim olmasına rağmen fiyat politikalarını değiştiremeyeceğini belirtiler elveda temu

15 Temmuz 2024 10:48

Temu Çin tedarikçisi 480 TL olan minimum ödeme miktarını 980 TL olarak güncellemiş bu da yetmemiş 1700 TL olarak yeni bir güncelleme yapmış hangi akla hizmet ücret artışı yapma gereği düşündüler acaba insanlar ülkede ucuz olmayan bir şeyi aynısını ya da ona benzerini almaya çalışıyor oradan bir de buna vergi ekleniyor bu fiyat artışından ötürü bir şey almaya gerek kalmadı

Fetih

An itibariyle 2.000 TL olarak güncellenmiş durumda :)... Geçiyorlar sanırım bizimle

Abdullah

Ben PC den baktım limit yok gözüküyor ama telefondan girdiğim zmn sitesine limit gözüküyor sizde de mi öyle PC varsa bakar mısınız

Uğur

Baktılar millet alıyor artışa gittiler

Yeşim
12 Temmuz 2024 23:54

Temu Alışveriş Sitesinde Sepet Minimum Ödeme Sorunu

Faruk
23 Temmuz 2024 10:33

Temu Sepet Tutarını Yükseltti!

Melike
16 Temmuz 2024 00:58