Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Temu Alışveriş Mağduriyeti

Temu Alışveriş Mağduriyeti
21 Haziran 2024 08:55

Temu uygulamasında yaptığım alışverişleri ödeme sonrasında iptal etmek istedim. İade edildi bilgisi geldi ancak bankaya para akışı olmadı. Bunun üzerine bankayı aradım fakat para girişi olmadığını söylediler. Temu uygulamasında muhatap alabileceğiniz kimseyi bulamıyorsunuz. Kurumsal bir yer olmadığı için riskli bir alışveriş olduğunun farkındaydım ama yine de bu işe girdim.

profile profile profile

Yorumlar (18)

Nuran
Nuran

Hemen o gün değil ama on gün içinde iade ediyorlar

Salih
Salih

Geri yatıyor

Sümeyya
Sümeyya

Hayır yatıyor. 4 5 günü bulabiliyor. Orada yazılan yazıları iyi okuyun lütfen. Size zaten kaç gün aralığında yatacağını yazıyor

Pelin
Pelin

Merhaba bende ürün siparişi verdim teslim aldım fakat üzerime olmadı iade için MNG firmasından kod verdi MNG ye gittim MNG böyle bir kod grisi yok diyor sizde de aynı durum oldu mu

Nevin

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz 😊

Gulsen
Gulsen

Bende alışveriş yaptım sonra iptal yaptım 2 gün içinde param iade oldu çok şükür

Nevin

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için sevgiyle kalın😊

Tc Kader
Tc Kader

Merhaba, telaşlanmayın iade banka tarafından yapılıyor. Aynı işlemi ben de yaptım iadem yapıldı 2 gün bekledim 2 gün sonra bankadan bilgi geldi iade işleminiz yapılmıştır diye otomatikman kartı kontrol ettim kontrol ettiğimde karta iade gerçekleştirilmişti biraz süreç alabilir ama telaş yapmayın mutlaka iade geliyor.

Tuba
Tuba

Gümrük ücretiyle beraber hepsimi yatıyor bende iade istedim bankanın yatırmasını bekliyorum ama gümrük ücreti yatiriliyormu onu bilmiyorum beni aydınlatır mısınız

Nevin

Teşekkür ederim değerli yorumunuz ve içimi rahatlattığınız için sevgiyle kalın 😊

Latif
Latif

Ablacım aliexpress'te de aynı durum var. Firma yatırsa da parayı bankaya bağlı olarak 2 haftaya kadar sürüyor. Aliexpress benim paramı 18 gün sonra iade etmişti.

Nevin

Çok teşekkür ederim kardeşim Umarım öyle olur sevgiyle kalın☺️

Funda

Bende de aynı oldu para gelmedi banka gelmediğini söylüyor, temu müşteri hizmetleri bildirim yaptık diyor 1600 ₺ gitti

Funda

@canan ben de öyle beş on parça bir şey aldım sonra dedim ne gereği var bir gün sonra iptal ettim. Üç hafta oldu temu müşteri hizmetleri diyor biz bildirim yaptık bankaya sorun, bankayı arıyorum öyle bir bildirim yok temu ile görüşün diyor

Canan
Canan

Bende ilk alışverişimi yaptım heyecanla. Sonrasında gereksiz olduğunu düşündüğüm ürünleri çıkarayım dedim 3 parça halinde iptal ettim yani hepsini iptal ettim para bankaya yatsın istedim para iadesi yapıldı prosedüre göre şu şu tarihe kadar yatacaktır dendi 20 günü buldu. Bence gerçekten güvenilir bir site ama mümkünse iptal edeceğimiz ürünün para iadesini temu hesabınıza aktarın sonra harcayın derim yoksa uzun sürüyor para iadesi bankaya. Gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Ha bir de 3 adet bluz aldım bedenleri büyük geldi 3 unu de aynı gün iade oluşturup yolladım inanın kargoya verdim 2 saat sonra temu hesabıma para aktarıldı ürün daha yola çıkmadan.

Funda

@güngör alışveriş yaptım ama geri iptal ettim ürün gelmeden. O yüzden bilmiyorum nasıl geldiğini

Güngör
Güngör

Peki istediğiniz ürün geldi mi model olarak beden olarak görünümü aynı mı bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum teşekkürler

Nevin

Geçmiş olsun benimde 3900 gitti bilmedik yerden ucuz diye aldık ama mağdur olduk 🥲

Azmi
15 Ekim 2024 22:51

Kardelen
08 Ekim 2024 19:46
İade Edilen Ürünlerin Ücreti Neden Hesabıma Yatmadı
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
04 Mart 2025 15:11