Vodafone Evde İnternet Kurulumunda Yanıltıcı Modem Taahhüdü

16 Kasım 2024 01:45

07.11.2024 tarihinde Vodafone evde internet 100 Mbps hızında üyelik başvurusunda bulundum. Başvuru esnasında Vodafone bayii ile taahhüt edilen Wi-Fi 6 modem takılacağı konusunda teyitleştik. 08.11.2024 tarihinde kurulum için Teknofix şirketinden geldiler. Modemin Wi-Fi 6 olup olmadığını özellikle sordum ve son teknoloji modem deyip kurulumu apar topar yapıp gittiler. Üstelik kurulum formunu bile imzalamadım. 1-2 saat sonra bana kurulum formu resmini çekip atmışlar, imza bana ait değil. Kurulan modemin modelini kontrol ettiğimde takılan modemin Wi-Fi 5 olduğunu tespit ettim. Aynı gün 0850 542 0542 numaralı internet müşteri hizmetlerini arayarak, durumu anlatıp Wi-Fi 6 modem takılması yönünde talep oluşturulmasını istedim. Talebin oluşturulduğunu ve 2-5 iş günü içerisinde şirketin gelip Wi-Fi 6 modem ile değiştireceği bilgisi verildi. Ancak ne arayan var ne gelen. 14.11.2024 tarihinde son durumu öğrenmek adına müşteri hizmetlerini aradığımda, kaydın bulunduğunu, acil olarak iletişime geçilmesi için yeniden not bırakıldığı tarafıma iletildi. Bugün 16.11.2024 ve hala arayan soran yok. Sahte imzalarla verilen taahhütler yerine getirilmediği gibi soruna çözüm bulma girişimine bile girmeyerek oyalamaktadırlar. Pazartesi gününe kadar gelişme olmadığı takdirde verilen taahhütler yerine getirilmediği için cayma hakkımı kullanarak aboneliği iptal ettireceğim. Verdiği sözü tutmayan, taahhütlerini yerine getiremeyen ve işe yaramayan bir müşteri temsilcisi olan bir şirketle çalışmak istemiyorum.

03 Aralık 2024 16:47 (Şikayetten 17 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminize istinaden tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, şikayetiniz çözüme kavuşmuştur. Saygılarımızla, Teknofix

10 gün önce internetim kesildi gelen ekip böyle bir modem kayıtlı değil modem depoda görünüyor dedi modemi tanımlatıp internet inizi açacağız dediler ne arayan ne de soran bu konnun bir an önce çözüme kavuşmasını rica ediyorum Vodafone y iaradim abone bilgilerine ulaşamadıklarını söylediler ne açabiliyorum ne de kapatabiliyorum çok acil dönüş yapılsın lütfen

İhsan sonuçtan çok memnun

İhsan
07 Aralık 2024 12:28
"Ekibe ve kurulumu gerçekleştiren arkadaş teşekkür ederim."
Tarık sonuçtan çok memnun

Nakil Sonrası Haftalardır İnternet Yok Teknik Servis Gelmiyor Mağduriyet Büyüyor

Tarık
18 Eylül 2025 00:11
nakil-sonrasi-haftalardir-internet-yok-teknik-servis-gelmiyor-magduriyet-buyuyor-4.jpg
nakil-sonrasi-haftalardir-internet-yok-teknik-servis-gelmiyor-magduriyet-buyuyor-3.jpg
nakil-sonrasi-haftalardir-internet-yok-teknik-servis-gelmiyor-magduriyet-buyuyor-2.jpg
nakil-sonrasi-haftalardir-internet-yok-teknik-servis-gelmiyor-magduriyet-buyuyor-1.jpg

26 Temmuz 2024 01:32
Teknofix Bağlantı Kopma Sorunu