Tekin Mobilya Tekin Home Antalya

08 Mayıs 2024 15:21

Vatandaşlık görevi anlamında, dilim yandı, başkalarının da yanmaması için bu şikayeti yapıyorum. İki ayı geçti, ürün aldım. 06.03.2024 tarihinde satın aldığım ürünün teslim tarihi 03.04.2024'tü, ancak ürünlerimi getirmediler, taşıyıcı firmayı suçladılar ve 'İdare edin, işler yoğun' dediler. Tamam dedim, araya bayram girdi ama hâlâ getirmediler. Ben de 09.04.2024 tarihinde iade oluşturup paramı geri istedim. 08.05.2024 oldu, hâlâ paramı yatırmadılar. İki gün önce 'Paranızı yatırdık, bir iki güne hesabınıza geçer' dediler. Dekont istedim, göndermediler. Bankayı aradım, böyle bir iade ödemesinin yapılmadığını söylediler. Anlayacağınız, doğruyu söylemiyorlar ve mağdur oldum. Paramı da yatırmıyorlar. Hukuksal haklarımı aramak zorunda kaldım. Paramla rezil oldum. Bir yemek masası, dört sandalye ve bir konsol için ne durumlara düştüm. Paramı geri vermedikleri için başka bir yerden alacak gücüm de kalmadı, üstelik almak istediğim ürünlerin muadillerinin fiyatları da arttı.

Caner
Caner
08 Ağustos 2024 13:23

Tüketici hakem heyetini kazandım bugün itibariyle icra davası açtım bir hafta sonrada haciz işlemleri için gideceğim 5 ay oldu

Sipariş Edilen Ürünler Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı

18 Ağustos 2025 16:48
siparis-edilen-urunler-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-2.jpg
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 14:52
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 14:24
Mobilya Alışverişinde Büyük Hayal Kırıklığı
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 08:56
Ürün İadesi Yapılmayan İlgisiz Firma
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 09:49