İzmit 41 Burda Tedi

Melike
24 Mayıs 2024 14:21

24.05.2024 tarihinde 12.45-13.10 saatleri arasında İzmit 41 Burda Tedi mağazasında, ürün üzerinde etiket olmadığından fiyat sormak istedik. Kasiyer D***** Hanım tarafından saldırıya uğradık. 'Verdiğiniz üç kuruş maaş için sabahtan beri sizin ağız kokunuzu çekiyorum' diyerek üzerimize yürüdü. Oradaki eşyalara yumruklar attı. Kasayı vurarak kapattı. Güya yardıma gelen müşteri temsilcisi arkadaşı B*** Hanım ise 'Arkadaşım haklı, sakin olun' diyerek sadece bize sakin olun demekle yetindi. Zaten mağazadaki ürünlerin yerleri ve barkodları hep yanlış, kasada hep farklı fiyat çıkıyor. Bugüne kadar hoş gördük, insanlık hali dedik fakat bu affedilir değil. Kaldı ki kimseyi zorla çalıştırdığınızı düşünmüyorum. Orada, o mağazada çalışmak Hanımefendi'nin kendi tasarrufu. Orada çalıştığı ve aldığı maaştan ötürü olan şikayetini müşterinin üzerine yürüyerek belirtemez. Onun merci biz değiliz. Önümüzdeki müşteriyle de kavga etti. Aldıklarını fırlattı. Hepsi kamera kayıtlarında mevcut. Tabii ki kameranız çalışıyorsa. Öfke kontrolü yoksa ve memnun değilse de bunun hıncını bizden çıkaramaz.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Tedi Discount Tekstil Mağazacılık 41 Burda

Özlem
24 Mayıs 2024 14:15
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
24 Mayıs 2024 14:14

Kasiyerin Müşteri İle İletişim Sorunları

Arzu
03 Mart 00:07
Özüm sonuçtan hiç memnun değil

Tedi Yanlış Etiket Fiyatı Ve Saygısız Mağaza Yönetimi

Özüm