Caner sonuçtan hiç memnun değil

TEDAŞ Yüksek Voltaja Bağlı Oluşan Zararın Ödenmemesi

Caner
08 Aralık 2023 22:55

Malatya Battalgazi Çamurlu Mahallesi'nde altyapı çalışmaları esnasında eve gelen yüksek voltaj nedeniyle birçok eşyam zarar gördü. Elektrik şirketi, zararı karşılayacaklarını söyledi. Bozulan eşyalar arasında kombi, buzdolabı ve robot süpürge bulunuyordu. Buzdolabının yedek parçasının geç gelmesi sebebiyle, diğer iki eşyanın ücretini alıp, buzdolabı için daha sonra başvurmak üzere şirketin merkezine gittim. Oradaki görevli personel, ayrı dosya açamayacaklarını ve zaten bir ay içinde her şeyin halledileceğini söyledi. Yedek parça 30. günün akşamında geldi ve servis tarafından takıldı. Ertesi gün yani 31. gün, aslında ayı doldururken (ay 31 gün çekiyordu) evrakları teslim ettim. Ancak geri dönüş olarak resmi olarak 30 gün süremiz olduğu ve ödeme yapılamayacağı bildirildi. Hem personelinizin yanlış bilgi vermesi hem de parçanın geç gelmesi, sizin belirlediğiniz süre ile ilgisiz olup beni mağdur etmiştir. Lütfen gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum. İlgili evraklar hem sistemde tarihlerle kayıtlı hem de elimde mevcuttur.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 18:27

Malatya'da Sürekli Elektrik Sorunları Ve Cihaz Arızaları