Şeyma sonuçtan çok memnun

Tekno Camon 30 Pro'da WhatsApp Sorunu

Tekno Camon 30 Pro'da WhatsApp Sorunu
26 Ekim 2024 21:36

Daha 1 haftadır aldığım Tekno Camon 30 Pro WhatsApp'ta böyle bir sorun ile karşıma çıktı. Herhangi bir sorun yokken sadece WhatsApp da çıkan bu sorunlar çok can sıkıcı. Daha önce kullandığım hiçbir telefonda böyle bir sorun görmedim. Sebebi nedir? Yardımcı olur musunuz?

28 Ekim 2024 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

28 Ekim 2024 10:28
28 Ekim 2024 11:33
30 Ekim 2024 10:02
30 Ekim 2024 14:25

Yorumlar (5)

Sureyya

Ekran, kılıf seçeneği yok, olan dayanıksız. Aşırı kaygan dokusu var, tutması zor, programları doğru düzgün desteklemiyor, kafasına göre masa üstünden kaldırıyor. Açıkçası telefonun var mı var ama dedikleri gibi işlevleri yok. Ben de bir daha tercih etmem. Söylenen ile aldığım aynı değil.

Kadir
Kadir

Merhaba. Whatsupta aynı sorunu yaşıyorum. Sizin sorun nasıl çözüldü?

Şeyma

Merhaba, maalesef aynı sorun devam ediyor.

Sureyya

Yapıyorum gibi yapıp yapmayan telefon musun sen! Tecno Camon 30 Pro 5G aldım, iyi mi değil mi bilemedim. Yani özellikleri iyi gibi ama WhatsApp taşıma yapamıyorum. İPhone dan Androide geçiş süreçleri oluyor gibi ilerliyor sonra olmuyor. Kablo ile bağlıyorum iki telefonu oluyor diyorsun hooop olmuyor. QR kod okutup ikincil bağlantı olsun bari diyorsun işlemler ilerliyor hop QR kod çıkmıyor, bağlanıyor diyor saatlerce bekliyorum sonra hop yine bomboş ve kayıp zaman. Umarım bu gidişle pişman olmam, iPhone dan vazgeçiyorum diğer telefonlara şans vereyim diyerek hata mı ettim göreceğiz.

Şeyma

Yine de idare edilip kullanılabilir ama bir dah telefon alışımda tercihim olmazdı açıkçası 🫤

WhatsApp Görüntülü Konuşmada Kötü Görüntü Kalitesi Sorunu

19 Mayıs 2025 20:47