02 Ocak 2024 12:02

Tecno Camon 18p model telefonu 12/10/2022 tarihinde aldım. Telefon ekran titreme ve donmadan ve kendiliğinden işlemler yaptığından dolayı 14/1/2023 tarihinde Trabzon KVK teknik servisine kargo yoluyla teslim edildi. ( 1 servis fişi) ekran değişti gönderildi aynı arıza tekrar yaptı. 27/12/2023 tarihinde yine kayıt açıldı. Servis yetkilileri ürün parça ve cihaz tedariği olmadığından dolayı ücret iadesi (2. Servis fişi) yazmışlar ben ücret iadesini kabul etmediğimi yenisi ile değişlim yapılmasını istedim. Servis bunu Tecno firması ile yetkisinde olduğunu bizle ilgisi olmadığını belirterek telefonu bana gönderdiler. Kargo bedelini bana ödettiler. Tecno firmasıyla 3 kez görüştüm dönüş yapacağız dediler dönmüyorlar. Wahatsapp üzerinde de aynı şekilde dönmüyorlar.
1 Acil şekilde dönüş bekliyorum.
2 ücret iadesi kabul etmiyorum
3 telefonumun değişimini talep ediyorum.
Bu taleplerimi tüketici haklarımı kullanarak yapıyorum. Firmadan gelecek cevaba göre hukuki yollarımı kullanacağımı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağımı bildiririm. Saygılarımla

02 Ocak 2024 12:07

İyi niyetimi kullanarak 6 ay içinde arızalandığı için ayıplı mal hakkımı kullanmadım

02 Ocak 2024 14:28 (Şikayetten 2 saat sonra)
02 Ocak 2024 14:52

Aradınız ama ne fayda. Bana parça olmadığı zaman yenisi ile değiştirilir diyorsun. Değiş diyorum ürün yok diyorsun. Üst modelini vermelisin o zaman yok ancak paranı geri alırsın diyorsun. Hayırsı adammı kandırıyorsunuz. Kanun var nizam var. Ürün olmadığı zaman aynı özellikli üst modeliyle değişilir. Saygılarımla

Merhaba benim telefonum tecno pova bende de aynı sorun oldu servise verdim parça yok ücret iadesi dendi istemedim sizin sorununuz çözüldü mü çözüldüyse nasıl çözüldü yardımcı olur musunuz

Ali

Sizi kaçar ararlar mahkeme verdikten sonra davadan vazgeçin sizi telefonu göndereyim diye kesinlikle daha oradan vazgeçme çünkü davadan vazgeçtiğin zaman bir daha dava açamıyorsun aynı ürün üzerinden. Seni davadan vazgeçmeye çalışırlar davadan vazgeç hemen telefonu gönderelim diye kesinlikle davadan vazgeçme kararım bağlansın eline gitsin kardeş %99 elinde aynı telefonu yoksa bir üst modelini verirler

Ali

Bana da aynısını söylediler ücret iadesi ben kabul etmedim mahkemeye verdim evraklarını tam olduğu sürece mahkeme her türlü sizi haklı buluyor beni bulduğu gibi bir telefonun en az 5 yıl parça bulundurmak zorunda olması lazım. Para iadesi kabul etmeyin direkt mahkemeye verip emin olun ki kazanırsınız ama evraklarınız tam olması lazım faturanız servis fişiniz. Servis fişinizde parça yok ücret iadesi yazıyor mu. Eğer yazıyorsunuz %100 kazanıyorsun. Ve bir de aynı arızayı ikiden fazla verdi mi verdiyse yine kazanıyorsun. Son olarak telefonun ilk 6 ay içinde arızalanırsa yine kazanıyorsun

Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 13:50
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 00:46
Tecno Camon 18P Çağrı Sonlandırıldı Hatası
Tecno Camon 18P Çağrı Sonlandırıldı Hatası
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 19:41