Başak sonuçtan memnun

Tecno Mobile FM Radyo Programı Gitti

24 Mart 2023 15:20
Başak'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür”

Tecno Spark 8C telefon aldım. FM Radyo programı yeni güncelleme yaptığım için olacak gitti. Çözüm bulamıyorum
Yürüyüş yaparken sürekli radyo dinleyen biriyim.
Acil yardımcı olunursa sevinirim. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Aldığım yer de yapamadı zaten

25 Mart 2023 14:15 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Siz değerli kullanıcılarımızndan aldığımız geri bildirimlerle her gün daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için kendimizi geliştiriyoruz. Yaşadığınız sorunu inceledik ve size destek olmak amacıyla şikayetvar üzerinden ilettiğiniz iletişim bilgileriniz aracalığı ile size ulaşmaya çalıştık ancak size ulaşamadık. Size [email protected] e-mail adresimizden bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO Mobile markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. İyi günler dileriz. Tecno Mobile Türkiye https://tr.tecno.com/home/

25 Mart 2023 15:17

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup destek olmak amacıyla tarafınızla iletişime geçilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO MOBILE markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Konu hakkında devam edecek süreç boyunca sizinle iletişim halinde olacağız. İyi günler dileriz. Tecno Mobile Türkiye https://tr.tecno.com/home/

Başak
27 Mart 2023 16:54

Teşekkür

Göksel

Tecno Spark 20 Pro kullanıcısıyım. Hafızada çok fazla foto ve video biriktiği için hepsini mail adresime aktardıktan sonra, Telefonumu Fabrika Ayarlarına Döndürdüğümde radyo yoktu, çözüm bulamıyorum, yardımcı olun lütfen. Sabit Olan Radyo'yu Tekrar Nasıl Geri Getirebilirim.

Göksel

Tecno Spark 20 Pro kullanıcısıyım. Telefonumu Fabrika Ayarlarına Döndürdüğümde radyo yoktu, çözüm bulamıyorum, yardımcı olum lütfen.

Mithat

Keşke çözümü yazsaydın. Bizde faydalanırdık (=

Tecno Spark 8C: Titreşim Sorunu Çözülmüyor!

23 Mart 03:41

Parmak İzi Özelliği Ve Yazılım Sorunlarıyla Mağdur Oldum