Tecno Canon Telefon Mağduriyeti!

12 Ekim 2023 10:46

10 Eylül'de Hilltown Media Markt'tan aldığım Tecno Canon Pro 20 telefonun kamerasının bozulması üzerine servise verdim. 20 iş günü dolmadığı gerekçesiyle hala ürünle ilgili sıkıntı giderilmedi. Zira giderilse bile iade talebinde bulundum. Çünkü bir haftada bozulup tamire giden bir telefonu elbette ki kullanmak istemiyorum. 3 hafta önce yaklaşık 12 bin liraya aldığım telefonun iadesi yapılsa bile teknoloji ürünlerine durmadan gelen zamlarla aynı paraya hangi muadil telefonu alabilirim muamma. Yedek telefonum olmadığı için günlerdir telefonsuzum. Şu yaşadığımız dönemde telefonsuzluğun- üstelik çalışan bir anne olarak- ne kadar büyük bir sıkıntı yaşatacağını tahmin edebilirsiniz. Bugün Hilltown Media Markt'tan yedek telefon talebinde bulundum. Bana Apple bir telefon verildi. Şarj aletini veremiyorlarmış! Gerçekten amaç mağduriyet gidermek mi insanı parasıyla nasıl rezil edelim göstermek mi? Üstelik verilen telefonda daha önce kullanan kişinin bütün kişisel bilgileri hala durmakta. Sonuç olarak tüm bu yaşadığım sıkıntılı ve anlamsız süreci günlerdir hem Media Markt'a hem Tecno firmasına yazmama rağmen süreci hızlandıracak- nihayete erdirecek hiçbir netice alamadım. Artık alabileceğimi de düşünmüyorum.

12 Ekim 2023 13:27 (Şikayetten 2 saat sonra)
13 Ekim 2023 15:41

11 Mart 2025 16:37
Can sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 00:13

Sıfır Telefonla Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis

04 Mart 2025 14:38
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Telefonum Servis Sonrası Daha Kötü Oldu!

23 Şubat 2025 15:30
Telefonum Servis Sonrası Daha Kötü Oldu!
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Telefon İçin İade Talebim Red Edildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

18 Ağustos 2025 19:26