Tecno Mobile
14 Mart 2024 10:203.283

Tecno Camon 20 Pro marka iki aylık cihazım açılmıyor. Garanti kapsamında servise gönderdim; ancak sıvı teması tespit edilmiş ve tamir için 11.800 TL talep ediliyor. Cihazın piyasadaki yeni fiyatı 9.700 TL. Tecno ve KVK teknik servise karşı hukuki yollara başvurdum ve bu durumun takipçisi olacağım.

20 Mart 2024 15:11

Bugün KVK ya gönderdiğimiz garanti kapsamındaki iki aylık tecno Camon 20 Pro cihazımız elimize geri ulaştı 9700 TL sıfır fiyatı olan cihaza kullanıcı hatası deyip 11800 TL tamir bedeli istendi cihazımıza işlem yapmadan geri aldık ve avukat aracılığı ile dava sürecini başlık VR SPK ya sahtekarlık ve ürün fahiş fiyat belirlemesinden ayrıca tecno ya suç duyurusunda bulunduk hakkımı size yedirmeyeceğim bu cihazı ve bu firmayı kesinlikle tercih etmeyin ürünleri çöp arızalandığında garanti iki katı fiyat istiyor firma dolandırıcı

14 Mart 2024 10:33 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

14 Mart 2024 11:05

Değerli Kullanıcımız, Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Yaşadığınız sorunu inceledik ve geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, Size bir e-mail yönlendirdik, sizi tekrar arayabilmemiz için lütfen bize müsait olduğunuzda dönüş yapınız. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

14 Mart 2024 13:32

Beni aramanız sorunumu çözmeyecektir burda sahtekarlık var işgüzarlık var dünyanın hiçbir yerinde üç parçası cihazın güncel fiyatından pahalı olduğu görülmemiştir sizinle hukuk yoluyla benden istenen tutarın 10 katını avukatlara verecek olsam da bu işten vaz geçmeyeceğim eğer bu ülkede hala adalet varsa sizin yaptığınız bu sahtekarlığı yaşattığınız bu mağduriyeti ve uğramış olduğumuz zararın hesabını soracaktır ayrıca bana mail gönderilmemiş ve aranmamışım müşteri temsilcinizle görüştüm durumdan bihaberler ki zaten umrunuzda olduğumuzda düşünmüyorum yargı gerekeni yapacaktır

14 Mart 2024 14:08

Değerli Kullanıcımız, Bizlere iletmiş olduğunuz numaradan size ulaşım sağlayamamaktayız. İlettiğiniz konu hakkında detaylı bilgi verebilmemiz ve sizlere yardımcı olabilmemiz adına bize telefon numaranızı iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz. TECNO Mobile Türkiye

14 Mart 2024 16:07

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup destek olmak amacıyla tarafınızla iletişime geçilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Konu hakkında devam edecek süreç boyunca sizinle iletişim halinde olacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

15 Mart 2024 13:11

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

15 Mart 2024 13:46

Size karşı zerre güvenim yok 9700 TL'ye sıfırı satılan cihazın anakartı ekran şarj modülü ve batarya değişimine 11800 TL fiyat çıkaran sahtekar dolandırıcı bir firmadan başka bir şey değilsiniz Allah size akıl versin verdindi sıfırı 9700 olan bir cihazın üç parçasına 11800 TL istemenin sahtekarlık soygun olduğunu anlayın hukuk yoluyla haklarımızı arayacağız

20 Mart 2024 17:31

Değerli Kullanıcımız, Garanti şartnamesine göre kullanım kaynaklı hatalar için ücret karşılığında işlem yapılabilmektedir. Satış yapılmayan Yetkili servis noktalarında, değişecek parçalar tespit edilerek tarafınıza toplam maliyet bilgisi iletilmektedir. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye Topluluk Destek Ekibi

21 Mart 2024 09:28

Sizin bu cihazınız sıfırı 9700 iken iki parçası batarya ve anakartı 11800 mü sahtekar dolandırıcılar gelin aynı ürünü alim bu istediğiniz parçaları sökelim 11800 size satalım 6 ayrı avukat tuttum bu olay medya dahil siyasilerin gündemine kadar taşınacak size bu pazarda ekmeği haram edeceğim adi soyguncular

21 Mart 2024 10:42

22 Mart 2024 11:00

Sizin gibi sahtekarlara ayıracak vaktimde zamanımda yok arayıp boş boş konuşuyorsunuz bu saatten sonra avukatlarımla iletişime geçin benimle değil.

12 Nisan 2025 10:14

Tecno Camon 20 Pro cihazımın kendi kendine kapanıp açılıyor garantisi de devam etmekte düşürmediğim halde ekranda eğilim var değip bir de ana kart arızası var demişler işin komik tarafı telefonun sıfır fiyatından fazla fiyat biçmişler gerekli mercilere başvuru yapacağım garantisi devam eden bir cihazdan kullanım hatası olmadığı halde anakartta sorun çıkan bir cihazı nasıl garanti dışı kalıyor

Garanti Kapsamındaki Cihazımın Ekran Sorunu Kalıcı Olarak Çözülmüyor

Büşra
7 Eylül 2025 12:351.153

Tecno Camon 20 Pro model cihazımda yaklaşık 6 aydır ekran sorunu yaşıyorum. Ekran tamamen kararıyor ve tekrar açılmıyor....

Garantisi Devam Eden Cihazda Yüksek Servis Ücreti Şoku

12 Nisan 2025 10:46902

Tecno Camon 20 Pro olan cihazım KVK servisine gitmiştir. Sorunu, sürekli kapanıp açılmasıdır. Servis bana döndüğünde, te...

Garantisi Devam Eden Cihazda Yüksek Servis Ücreti Şoku

Tümünü Gör
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno Telefon KapanıpAçılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon V Fold 2Ekran Hatası!

Fedakar
Tecno Slim 5G - Sıfır Üründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Tecno Slim 5G - SıfırÜründe Dokunmatik Sorunu - Pişmanlık!

Onur
Tecno Spark 40 Pro Pişmanlık

Tecno Spark 40 ProPişmanlık

Ufuk
Tecno Spark Kamera Sorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Spark KameraSorunu, Bulanık Gösteriyor!

Tecno Pova Neo2 Güncelleme Gelmiyor

Tecno Pova Neo2Güncelleme Gelmiyor