TCL Televizyon Panel Arızası, Garanti Değişim Onayı Ve Stok Sorunu

TCL Televizyon Panel Arızası, Garanti Değişim Onayı Ve Stok Sorunu
29 Mart 2024 01:50

TCL 50P725 50 inç 4K TCL televizyonumuzu 28.11.2022 tarihinde Amazon internet sitesinden aldık. Garanti geldi kurulumunu yaptı. Kullanmaya başladık genel olarak görüntü kalitesi çok net internet hızı işlemci hızı bizim kullanımımıza göre güzeldi. Geçen hafta televizyon izlerken birden ekran karardı ses var görüntü gitti yerine simsiyah bir ekran geldi. Ertesi gün servis geldi aldı götürdü panel arızası oluşmuş yapılamıyormuş aldığımız firmaya iade edilip değişim olacak diye Bilkom dan kağıt gelmiş. Servis TV aldığınız yere gönderin yenisini gönderecekler dedi. Bu konuşmaya istinaden Amazon ile iletişime geçtim sağ olsun müşteri temsilcisi çok ilgiliydi kesinlikle onunla ilgili bir sıkıntım yok ama benim mağduriyetim TV stoklarda yokmuş. 1 ay stok gelmesini bekleyecekmişim (stok gelmesi kesin değil) eğer stok açılırsa ürünüm değişecekmiş stok açılmazsa ürün kalmamışsa para iadesi olacakmış. Garantiden onay çıkıyor değişim için ama görüştüğüm firmada stok olmadığı için biz 1 ay bekleyeceğiz hadi bekledik diyelim kesin olarak stok açılacak gibi bir teminatta alamıyoruz. Stok açılmaması durumunda bizim 2022 yılında 7500 TL gibi bir rakamla aldığımız tutar bize iade edilecek. Biz bu rakamla yeni TV alamayacağız. Buna bir çözüm bulunmasını istiyorum sonuçta garantiden kullanıcı hatası yorumu almadık değişim onayı çıktı sizin üst modelde olsa TV göndermeniz gerekiyor. Sonuç olarak zaman kaybı yaşıyoruz böyle büyük markaların bu şekilde hareket etmesi gerçekten üzücü. Kötü tecrübelerden daha iyi bir reklam malzemesi olamaz. Ben bu konu çözüme kavuşmazsa tüketici heyetine götüreceğim.

28 Şubat 19:34

01 Mart 13:16
TCL P 725 TV Şikayetim
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Servis İlgisizliği!

Erhan
27 Şubat 03:04
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
24 Ağustos 2023 08:01
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
06 Haziran 2024 16:33