Barış sonuçtan memnun

TCL Televizyon Kurulum Randevu Belirsizliği
17 Temmuz 2023 21:37
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba 17 Temmuz tarihinde TCL marka televizyonumun kurulumu için yetkili servisi aradım ve randevu talebimi ilettim. Servis bölümünün müsaitlik durumu ile ilgili bir bilgileri olmadığı için bana bir tarih veremeyeceklerini ilettiler. Benimle herhangi bir zamanda iletişime geçeceklerini ancak bunun tahmini kaç gün süreceği ile ilgili hiçbir bilgi veremeyeceklerini söylediler. Süreç tamamen belirsizlik içerisinde şu anda. Gün içerisinde çalıştığım için iş yerinde olmam gerekiyor ancak bir tarih verilebilirse en azından bunun için ayarlama yapabilirim. Sürecin nasıl ilerlediğini kaç gün aldığını burada yazacağım. Bu marka bir ürünü ilk defa alıyorum ve umarım son olmaz.

18 Temmuz 2023 11:21 (Şikayetten 13 saat sonra)
18 Temmuz 2023 21:51

Merhaba, bugün sabah saatlerinde servisin beni arayacağını ve kuruluma geleceklerini iletti müşteri hizmetleri. Henüz servis tarafından aranmadım. Sanıyorum bu saatten sonra gelmeyeceklerdir.

27 Temmuz 2023 08:32

Merhaba servis kurulumu 19 Temmuz tarihinde tamamladı ancak TV üzerine takılması gereken kamerayı servis personeli alıp gitti ve uzun telefon görüşmeleri sonucu başka bir servis personeli kameramı geri getirip taktı. Olayın oluşu ve personel ile aramızda geçen diyaloğun detaylarına girmeyeceğim ancak sanıyorum yaşadığım bu ilginç durum sadece bana özgü bir durumdu ve servis personellerinin geneli veya firmanın bir prosedürü değildi. Kamera le ilgili gelecekte olacak bütün sorunlarda bana durumun kayıt altında olduğu için hiçbir sorun yaşamayacağımı belirttiler. Sonuç olarak firma gerekli sorumluluğu kabullendi ve çözüm sağladı benim beklentimi karşıladı.

27 Temmuz 2023 08:33

Teşekkürler

Mutlu
Mutlu

Merhabalar modeli nedir

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Hizmeti Verilmiyor, İletişim Sıfır

17 Haziran 2025 12:36