Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon Model Mt42x Akıllı Saat Sim Kart Hatası

Aslıhan
11 Eylül 2024 01:13

Oğluma yaklaşık bir yıl önce TCL Movetime mt42 watch2 model olan akıllı saatten aldık. Aldığımızda beri gayet güzel çalışıyordu herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat iki gündür sim kart takınız diye sürekli sim kart uyarı veriyor acaba sim kartımız mı bozuldu diye sim kartı çıkartıp normal telefonda denedik sim kartımız sağlam çalışıyor müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 32 dakika gibi telefona bağlanmayı bekledim ve bağlanamadan tekrar kapandı diğer müşteri hizmetlerini aradım kendilerinin ilgilenmediğini yaklaşık 35 dakika beklediğim numarayı tekrar aramam gerektiğini söyledi inat ettim telefonum yaklaşık 25 dakika daha aramaya ve beklemeye devam ettim hat tekrar kendiliğinden kapandı bu konuyla alakalı ivedi bir şekilde yardım talep ediyorum okullar açıldı çocuğum şu anda saati kullanamıyor.

16 Eylül 2024 16:17

TCL mt 42 X akıllı kol saatim sim kartı görmemeye başladı saati kullanamıyor çocuğun müşteri hizmetlerine telefonuna ulaşmak mümkün değil lütfen yardımcı olur musunuz. Kol saati sim kartın takılı olmasına rağmen sim karta bağlanılamıyor uyarısı veriyor sim kartımı başka bir telefonda denedim aktif ve çalışıyor sorun kol saatinde garantisi devam ediyor müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

Ek

Gani

Bende de aynı sorun var servis e gönderdiğim de kullanıcı hatası deyip 1750 TL çıkarttılar oğlum kullanmadı bile bn her sabah saati kapatıp açıyorum başka türlü saat sim kartı okumuyor kapatıp açınca akşama kadar oğlumu görüyorum ama açıp kapatmaz sam oğluma ulaşamıyorum kimse sizi dinlemiyor hakkını da arayamıyorsun

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 19:41
Aslıhan sonuçtan çok memnun