Murat sonuçtan hiç memnun değil

Movetime Family MT42X // TCL Connect Uygulama Sorunu

12 Eylül 2024 12:46

TCL Movetime Family MT42X

Movetime Family MT42X öcük saati kullanıyorum, Bende ailece bu saatten 3 adet var ve yakın zamana kadar sorun yokken bugün ise TCL Connect uygulamasına giriyorum bağlanan cihaz sıfır görünüyor ve ne yaptıysam saat ile bağlantı kuramıyorum. Saatle sadece arama yaparak iletişime geçebiliyorum. Konum takibi, görüntülü arama, mesaj yazma alma gibi diğer tüm özellikleri kullanamıyorum :(
işin kötü tarafı koskoca TCL kurumunda muhatap bulamamak ayrı bir sorun 0212 900 37 36 saati ile alakadar verilen numara hiç düşmüyor çalmıyor bile...
0850 209 98 25 numaralı genel müşteri hizmetlerinden biri personel ile görüştüm ama nafile biz konuya hakim değiliz. Ya sen koskoca kurum olarak daha kendi santral telefon sorunu çözememişken müşterilen telefonlarına çıkamıyorsan diyecek sözüm yok.
Arkadaşlar neymiş yapılan güncelleme sonrası olay patlamış telefonlara bakamıyorlar.
Acilen müşterilerin telefonlarına bakın ve santral sorunuzu önce çözün... Aylardan Eylül okullar açılmış Anne ve Babalar olarak tam kullanmamız gereken zamanda TCL güncelleme sorunu olduğunu öğreniyoruz. Arkadaşım güncellemenin ArGe saha testlerini zamanında yapsanıza niye bizi zor durumda bırakıyorsunuz.

"acil çözüm bekliyoruz TCL yetkililerinden "

Murat
15 Eylül 2024 20:52

Merhaba, Sorunum şu an için düzelmiş görünüyor. Ne telefonumdaki uygulamayı kaldırdım ne de yeni kurulum veya saat eklemesi yapmadım. Yazılım kaynaklı sorun firmaca giderildi sanırsam. Sorun süresince TCL firmasından geri dönüş yapmama ve yazılanlara cevap yazmamasınıda unutmuş değilim.!

Suna sonuçtan memnun

TCL Telefon TCL Mt42x Uygulama Çalışmıyor

12 Eylül 2024 17:18
"Güncelleme yapacağınız zaman kontrol yapıp sonra güncellemeyi devre alırsanız, telefon numaranıza erişim sağlayabilirsek memnun oluruz. Teşekkürler..."

TCL Telefon TCL Çağrı Merkezi İle Sabır Testi 02129003736

03 Haziran 2024 17:44
TCL Telefon TCL Çağrı Merkezi İle Sabır Testi 02129003736
Akınay sonuçtan hiç memnun değil

TCL Akıllı Çocuk Saatinde Aniden Oluşan Ses İletim Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

28 Ekim 17:33

TCL Telefon TCL MT42x İphone Bildirimleri Çalışmıyor

24 Eylül 2024 17:15
TCL Telefon TCL MT42x İphone Bildirimleri Çalışmıyor
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Akıllı Saat Arızası Sonrası Müşteri Hizmetlerine Ulaşamamak Mağduriyet Yaşatıyor

31 Ekim 15:56