Emre sonucu yetersiz buldu

TCL Electronics TCL Klima Servis Problemi

31 Ağustos 2024 21:36

1 Sene önce TCL markasına ait 1 adet 12000 BTU ve 1 adet 9000 BTU olan klima satın aldım. Kurulum yaptırdıktan sonra her şey sorunsuz olmasına rağmen bu sene 9000 BTU olan klimada soğutma yapamama ve su damlatma problemi başladı. 15.07.2024 tarihinde arıza kaydı oluşturdum. Aranacağım söylenmesine rağmen kimse bizi arayıp sormadı ve tamir için çalıştıkları aracı firmaya hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Yaklaşık 5 kez tekrar arayıp ne zaman geleceklerini sorduğumda her defasında bekleyin arayacaklar diyorlar fakat bugün tam 46. Gün olmasına rağmen kimse hala aramış değil. Yaz mevsiminin yarısında klimayı kullanamadım. Yaz bitti sonbahar mevsimine girdik hala herhangi biri arayıp da şu gün geleceğiz demiş değil. Tahmin ediyorum ki montajı yapan ekip düzgün montaj yapamadı ve gaz kaçağı sebebiyle problem yaşıyorum. TCL markası gerek çağrı merkezi, gerekse ürün kalitesiyle gayet iyi olsa da servis ağından kesinlikle memnun değiliz. Problemimin en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.

Emre
01 Eylül 2024 16:04

Şikayeti açtığım gün sorun çözülmüş gibi SMS geldi. Bu arada kaydı da 10 Temmuz 2024 tarihinde (52 gün önce) açmışız. Sorun çözülmeden ve bu kadar uzun süre arayan soran hiçbir şey olmadan çözüm sağlanmış gibi SMS gelmesi de ilginç bir gelişme oldu. Kaydı tekrar açtırdık. Gelişmeleri buradan ileteceğim.

Emre
06 Eylül 2024 14:52

06.09.2024 Tarihinde öğlen saatlerinde TCL servis destek sağladı. Klimamızın borusundaki ek yapılan yerden, bir önceki gelen servisin iyi sıkmadığı ve buradan gaz kaçırdığı anlaşıldı. Bunun üzerine ilgili ek yeri sıkılarak sağlamlaştırıldı ve eksilen gaz yaklaşık 7-8 Bar'a tamamlanarak klimanın iyi seviyede soğutma yaptığının görülmesi ardından sorunun çözüldüğü onaylanarak servis hizmeti sonlandırıldı. Geç de olsa destek sağlanmış oldu. Marka genel olarak ürün kalitesi konusunda başarılı fakat servis ağında iyileştirmeler yapılmalı. Bu kalitede bir ürün üreten firma, iyi de destek sağlayabilirse ürünleri gerçekten Fiyat/Performans olması ve kalite hissiyatını vermesi sebebiyle oldukça tutulur diye düşünüyorum.

Klimamın Bir Yılda Bozulması Ve Servis Sürecindeki Sorunlar

28 Temmuz 18:39
Klimamın Bir Yılda Bozulması Ve Servis Sürecindeki Sorunlar
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

TCL Klima Montajı İçin Servisten Hiçbir Şekilde Dönüş Alamadım

07 Ağustos 13:37
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 09:34
Klimamın Teslim Edilmemesi Ve Çözüm Üretilmemesi