Aylin sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 23:59

Tchibo kahve makinem kapsül koyduğumda alttan su akıtmaya başladı, müşteri hizmetleri kargo yoluyla ya da mağazalara ürünü bırakarak tamir için servise gönderimini sağlayabileceğime dair dönüş yaptı. Kendim kargoyla göndermekten korkarak Aqua Florya Tchibo mağazasına elden teslim ettim. Teslim alan C**** Hanım ürünün her yerine baktı kendisine de ürünüme bir şey olmaz değil mi siz daha iyi gönderirsiniz, kutularsınız diye kargoya vermedim dedim bana teslim fişi yazdı. Vermiş olduğum cihaz alındığındaki gibi tertemiz eve kutudan çıkarıp koyduğum gibiydi. Servis neredeyse yeni ürün fiyatına yakın tamir fiyatı çıkarınca kendim yaptırmak üzere ürünü iade istedim. Mağazaya teslim almaya gittiğimde bir şok yaşadım. Üründe derin büyük bir çizik, lambası kırılmış, kasa oturmamış ve her yerinde kireç lekesi ve ekstra kılcal çizikler vardı. Çalışan arkadaş temizlemeye çalıştı fakat ürünün zarar gördüğünü kabul etti. Daha sonra ne Tchibo ürünün arkasında durdu ne teknik servis herkes birbirine konuyu atarak işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Teknik servis 2. El olan başka bir cihazdan beyaz kasayı benim siyah cihazıma takmak istedi ve ben kabul etmedim. Herkes evine uyan renk cihaz alır sonuçta. Daha sonra siz nasıl bir çözüm bekliyorsunuz siz zaten bizde yaptırmadınız. Para ya da cihaz vermemizi mi bekliyorsunuz şeklinde saygısızca dönüşler aldım. Kamera kayıtlarında cihazı teslim etme görüntülerim olduğunu yaklaşık 5 10 dakika da teslim alma sürecinde incelendiğini ve teslim alan kişiyle yüzleşebileceğimizi söylediğimde dahi siz ürünü mi böyle getirdiniz, servis kabul etmedi, kargoda da olmuş olabilir. Gibi cevaplarla mağdur edildim. Ayrıca istediğiniz yere şikayet yazabilirsiniz dediler. Yapılacak bir şey yokmuş. Gidip o şekilde alacakmışım. 14 gün en fazla beklermiş. Kendi teknik servisleri olsa yapılmazmış ama Philips teknik servisiymiş. Ben verirken böyle bir detayı da bilmiyordum tabi. Tchibo teknik servisi sanıyorum. Böyle koskocaman bir Alman firmasına yakıştıramadığım bir tutum. Ben titizlikle ve gerçekten severek kullanarak götürdüğüm cihazımı bu şekilde buldum. Ailece severek kullandığımız ve 3 evimizde de cihazımız olan kapsül kahve makinelerinin böyle bir teknik hizmet sunması bu kadar ürünlerinin hizmetlerinin arkasında durmadan mağdur edilmek gerçekten çok üzdü. Makinanız bozulursa bu saçmalıklarla karşılaşıp üzülebilirsiniz o yüzden satın almadan bunları da düşünerek alın derim. Ürünlerinin, hizmetlerinin arkasında duramıyorlar!

profile profile profile
20 Ekim 2023 17:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Tchibo Müşteri Hizmetleri

20 Ekim 2023 19:20

Yetkililer henüz bir çözüm sağlamak amacıyla dönüş yapmadılar. Yaşadığım mağduriyet devam etmektedir.

Tugay
Tugay

Ben de Tchibo kahve makinesi satın almayı düşünüyordum. Ama bu şekilde bir tavırla karşılaşmış olduğunuzu gördükten sonra bende vazgeçtim. Marka olarak demek ki kendi ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Başka marka satın alacağım. Teşekkür ederim🙏🏻

İrfan
İrfan

Ben yeni ürün alacağım zaman, önce şikayetleri inceliyorum. Az kalsın Tchibo Esperto Pro Tam Otomatik Kahve Makinesi Antrasit alacaktım. Yorumunuzu okudum. Ve vazgeçtim, başka bir marka araştıracağım.

Aylin

Benim gibi mağdur olmanızı istemem. Cihazımı tertemiz verip, hurdaya verilecek duruma gelmiş halde buldum. Bu yaşadıklarımdan sonra ben de özellikle teknik servis şikayetlerini inceledikten sonra elektronik cihaz satın alacağım.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
24 Kasım 2023 14:27
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
21 Kasım 2023 16:15
Tchibo Ürününün Arkasında Durmuyor
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
29 Mayıs 2024 12:31