Tchibo African Blue Ekşi

Tchibo African Blue Ekşi
28 Kasım 2023 08:17

Üç-dört gün önce Tchibo African Blue kahve aldım. Birinci gün yaptık, eşimle içtik ve kahvede bir ekşilik olduğunu fark ettik. Sonra başka bir nedenden dolayı böyle olduğunu düşündük. Daha sonra abimle görüşecektim, 'Kahve yap, gel maça' dedi. Ona ve kendime kahve yaptım, beraber oturup içtik ama yine ekşi bir tat vardı. 'Böyle olmayacak, içmeden dökeceğiz' dedik ve kahveyi döktük. Acaba bu kahvede bir problem mi var, yoksa tadı mı böyle? Son kullanma tarihi 2025'e kadar olan kahveyi Migros'tan almıştım ve çok üzüldüm çünkü kahvem boşuna gitti. Tchibo Gold'da böyle bir sorun yaşamamıştım. Öncelikle size yazmak istedim. Kolay gelsin.

28 Kasım 2023 11:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın İlgili, Müşterimiz ile görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Tchibo Müşteri Hizmetleri

28 Kasım 2023 11:07

Teşekkürler aradılar inceleyeceklerini söylediler bakalım ne olacak

Merak etmeyin sorun yok, kahvenin orijinal tadı öyle. Açıkçası bizi büyüleyen lezzet ve ben dahil çevremde bazılarının bir numarası african blue. Ancak biz standart ölçünün 1/3'ü kadar kahve koyarız. Filtre kahvemizin çay gibi açık rengi olur. Böyle seviyoruz.

Haşim sonuçtan memnun

Tchibo Gold Çözünebilir Kahve Şikayet

Haşim
20 Mart 2024 13:28
"Numune incelenmesi sonucu kahvede herhangi bir sıkıntı olmadığını fakat yine şikayetim adına yine de sıfır kahve gönderdiler tadı aynıydı. Muhtemelen değişti ya da benim damak zevkime hitap etmiyor. Şikayetimden bugüne kadar Tchibo yetkililerine ilgileri için minnettarım çok teşekkür ediyorum."