TCDD Tren Gecikmesi Mağduriyeti

Merve
28 Kasım 2024 08:40

27 Kasım 23.11 saatinde TCDD tren garı seyahatimizde bilet ve internet üzerinde 7 saat 47 dakika yazmakta iken, bizim yolculuğumuz en az 2.5 saat aksadı ve tren Ankara garına 2.5 saat geç ulaşacak. Yani varışımız saat sabah 6.58 iken 9.30 olacak. Üstelik bilet ve internet üzerinde ne bir açıklama (parantez içinde gecikme vs. durumu yaşanabilir uyarısı) ne de bir özür yapılmış. Ben şikayetçi olacağım her yere de. Büyük bir haksızlık, gece treni ve hızlı trene göre yavaş gidiyor diye 2.30 saat geç kalma gibi bir lüks yok. Bilgilendirilmeyen bu gecikmeden dolayı Ankara'daki önemli işime geç kaldım, hem de 2.30 saat. Her şeyimi trenin iniş saatine göre, hatta gecikme payı koyarak ayarlamıştım. Hakkımı da aramak istiyorum. Bu geciktiğim toplantı ve yavaş tren yüzünden projemi yapamadım. Varamadığım için. İnsanlar beni bekledi 2.30 saat. Ben gelene kadar zaten bitmişti. TCDD gar gece trenini Ulaştırma Bakanlığı'na şikayet etmek istiyorum bu yaşanan rezil (2.30 saat gecikme!) olaydan dolayı. Dönüşümde de İstanbul'da saat 9'da seminerde olmam lazım. Dönüş olarak da tren biletinde 5.56 yazıyor. Yine orada da bu gecikmeyi yaşarsam artık daha yetkili yerlere büyük şikayetlerimi ileteceğimi bildirmek isterim. Şikayetçiyim ve aynı olayın 29 Kasım gece saat 22.00'da bineceğim, 5.56'da İstanbul'da ineceğim trende yaşanmamasını temenni ediyorum!
Yetkili yerlere aciliyetiyle çözümlenmesi dileğiyle.

profile profile

Nergis
12 Aralık 2023 07:56

Doğan
27 Kasım 2024 22:00

Faruk
25 Temmuz 2024 14:45
Sema sonuçtan hiç memnun değil

TCDD Gece Seferinde Uzun Süreli Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği

Sema