15 Haziran 2024 09:56

Ürün onayım olmadan verdiğim 3 adet çiçek siparişi onaylandı olarak sisteme geçmiş. Sorduğumda da sistem hatası olduğunu belirtmişler. İnternet üzerinden tazecicek.com sayfasından 3 adet sipariş verdim. Onayım olmadan sistem otomatik olarak çiçekleri benim tarafımdan onaylamış ve ben de bunu karşı tarafa söylediğimde sistemin hatası olduğunu bildiren bir mail atmışlar. Çiçekler benim istemediğim şekilde hazırlanmış ve bana da hazırlanan çiçeğin sadece 1 adet resmini göndermişler. Çiçek, benim onaylamayacağım şekilde hazırlanmış. Kendilerine gönderdikleri resim ile benim sipariş verdiğimin hiçbir şekilde örtüşmediğini bildirdim. Bana konu hakkında geri dönüp hatalarını düzelteceklerini bile söylemediler. Bu siteden şikayetçiyim. Kendileri ile görüşmek için telefonda 15 dakika bekletiliyorum. Şimdi telefonu kapatıyorum. Telefon ile kimseye de ulaşılamıyor. İstediğim çiçek JPEG formatında sipariş verdiğim çiçek. Diğeri gönderilecek olan benim onaylamadığım çiçek. Diğer 2 siparişin resmini göndermediler bile, nasıl gönderildiğini bilmiyorum. Şimdi de mail atmışlar, bayram dolayısıyla böyle olduğunu belirtmişler. O zaman sayfalarında bunun uyarısının yapılması gerekiyordu.

15 Haziran 2024 12:51

Şimdi sipariş ettiğim ürünleri gördüm gözlerimle ve gerçekten taze çiçek s, itesine verdiğim paraya yazıklar olsun. Bu saate kadar bekledim. Attığım maillere sadece işine gelenleri cevaplayan müşteri temsilcileri şikayetlerime cevap bile vermedi. Şimdi çiçekleri getiren arkadaş neden iptal etmemişler ben saat 12.00 de çıktım. İsteseler bu yanlışı düzeltirlerdi dedi. Ben bunu duyunca daha çok sinirlendim. Ve şu an sizlere yazıyorum. Lütfen kimse bu siteden alışveriş yapmasın. Lütfen. Paranıza yazık simdi size resimleri yükleyeceğim. Çiçekler eski. O yü

19 Haziran 2024 09:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetvar aracılığı ile iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından sizlere geri dönüş yapılacaktır. Sevgi ve Saygılarımızla, Taze Çiçek Ailesi

Çağrıhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:42
Taze Çiçek (tazecicek.com) Yanlış Çiçek Teslimatı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Taze Çiçek (tazecicek.com) Yanlış Çiçek Teslimatı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Şubat 15:20
Yanıltıcı Görseller Ve İletişim Sorunları
Aygen sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 11:52
Taze Çiçek Sitesiyle Yaşadığım Sorunlar
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 14:53
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 13:56
Yanlış Ve Özensiz Teslimat, Müşteri Hizmetleri İlgisizliği