Eylül sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 15:25

Ramazan bayramı arefe günü almış olduğum ürünü beyaz kumaş siyah Kemerli pantolon iadesi veya değişim hakkında Bilgi aldığımda fiş ile gelip değişebileceğimi söylediler. Herhangi bir süre veya gün belirtilmedi. Sadece iadenin olmadığı değişim yapabileceğim hakkında bilgi verildi Bayram dönüşü değişim için gittiğim tatli çirkin butik düvenönü şubesi değişim yapamayacağını söyledi. Değişim sadece 7 gün içerisinde olduğu ve değişim süresinin dolduğunu söylediler. Alışveriş yapmış olduğum gün bu bilginin verilmediğini söylememe rağmen ısrarla bilgi veriliyor diyerek artı olarak müşteriyi yalancı durumuna düşürüyorlar. Kapı önünde Etiketsiz ürün satarak bu ürünün etiketi yok diyerek değişim yapılmıyor. Emin olmak için medya üzerinden mağazanın açık olup olmadığını sormama rağmen cevap verilmedi. Mağazada ise mağazamız açıktı bayramda diyerek savunma yapıldı. Tamamıyla çalışan hatası ve bilgi yetersizliği olup müşteriyi mağdur eden mağaza hakkında gereği yapılmasını ve sorunun çözülmesini arz ediyorum.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 21:36

Tesetturalinn Değişim İçin Gönderdiğim Ürünü Göndermiyor

23 Haziran 2025 18:33
Umut sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 17:19
Nusira sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 15:04

Değişim İçin Yüksek Kargo Ücreti Talebi Ve Fatura Verilmemesi