Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sitesi Com'da Yaşanan Kabus Gibi Tatil Deneyimi

25 Aralık 2024 14:05

Tatil sitesi Com'da yaşadıklarımız tam bir işkenceydi. TS232883 ve TS232884 rezervasyon numaralı tatillerden biri bana, diğeri ise 80 yaşlarındaki teyzem ve enişteme aitti. Müşteri temsilcisine özellikle eniştemin sırtında platin çiviler olduğunu, yürüme ve denge problemi yaşadığını, bu yüzden odanın ve spanın aynı binada olması gerektiğini belirtmeme rağmen yaşadıklarımız kabus gibiydi. Satın alma işlemi gerçekleşirken ödemeleri ayrı yapacağımı söylememe rağmen ödemenin tamamını teyzemin kartından çektiler. Sonra iade edeceğiz deyip tekrar yanlış çektiler ve tekrar iade ettiler. Sorunlar bitmedi; uçuş rezervasyonunda adımızı birlikte yazdıkları için check-in yapamadık. Havalimanında yürüme sorunu olan eniştem 40 dakika fazla ayakta bekledi. Otele vardığımızda çok yorgunduk, odamıza çıkıp yattığımızda büyük bir gürültüyle yataktan fırladım. Yukarıdan aşağı demirler düşüyordu, bina sallanıyordu. Koşarak resepsiyona indim, bana otelde inşaat olduğunu söylediler ve yapacağımız tek şeyin sizi yukarıdaki binaya taşımak olduğunu belirttiler. Şok olmuştum; 80 yaşındaki fiziksel sorunlu insanları tekrar taşıdım ve buz gibi havada SPA'ya bornozla yürümek zorunda kaldılar. Şu an hepimiz hastayız. Bana otelde inşaat olduğu bilgisi verilmeden satış yapamazsınız. Gürültü ve otelin SPA'ya uzak olması, odamızı özellikle ana binadan istememize rağmen başımıza gelenler bizi psikolojik ve fiziksel olarak çok yıprattı. Ücretimizin geri iadesini hemen yapınız. Hasta olmak için, çile çekmek için tatile gitmedim ben!

11 Şubat 17:48

Tatil sitesi.com tatil mağduriyeti satıyor bize inşaat olan Acapulco Kıbrıs otelini sattılar ve kabus işkence dolu bir 5 gün geçirdik paramızla rezil olduk bir de müşteri temsilcisi özür dilemek yerine hiçbir şey yapamazsınız ikazında bulunuyor maddi manevi tazminat davası açacağım bakalım benim can güvenliğim olmayan bir yurt dışı oteline bana nasıl satıyorlar!

Sevda
21 Ocak 19:23

Otelleri denetlemeden bize tatil satışı yapıp bizi kendinize güvendirerek yurt dışına gönderiyorsunuz İnşaat olan bir otele bizi göndermeniz büyük suç bu işin peşini bırakmayacağız Adli yollara başvuracağız

24 Ağustos 2023 21:10
Tatilbudur Hatalı Bilgi İle Paket Sattı Ve Sorun Giderilmedi
Tatilbudur Hatalı Bilgi İle Paket Sattı Ve Sorun Giderilmedi
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 12:30
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tatilbudur Konfor Ve Hizmet Sorunlarıyla Karşılaştığımız Tatil Deneyimi

18 Haziran 2024 16:59
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 18:30