Recep sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Kabusu: Tatil.com'un Sorunları

27 Kasım 2024 19:41

Tatil.com adlı tatil sitesinden Mısır Şarm el Şeyh turu satın almıştım. Ödemeyi yaptıktan sonra muhatap bulamaz oldum. Seyahat gününe 3 gün kaldı, hala ortada uçak bileti ve otel rezervasyonu yoktu. Her aradığımda 'bugün yarın' derken, son 24 saat kala zoraki biletlerimiz gönderildi. Otel giriş belgelerimizin tarafımıza 48 saat kala gönderileceği söylendi. Sonra rezervasyon yaptırdıkları otelin iptal olduğunu söylediler. Bize farklı bir otel ayarlayacaklarını söylediler. Fakat biz Ankara'dan yola çıktık, hala ortada otel giriş belgelerimiz yoktu. İstanbul'a varmamıza birkaç saat kala otel giriş belgesi gönderildi. Mısır'a indik, rehber arkadaş bizi otele bıraktı. Birkaç saate gireceğimizi söylediler fakat otelde rezervasyonumuz gözükmüyordu. Bize rezervasyon yaptıkları otel Hurgada'da, biz Şarm el Şeyh'e geldik. Gece otel lobisinde yattık. Saat akşam oldu, hala bize otel ayarlayamadılar. Kendi imkanlarımla Booking'den otel rezervasyonu yaptırdım. Oraya geçtim. Paramızı da hala iade etmediler. Bunlar tamamen yaşanmış şeyler. 17-21 Kasım 2024 Şarm el Şeyh turu.

20 Aralık 2024 17:50

17- 21 Kasım 2024 tatiller arasında tatil.com ile mısır şarm turuna gittik. Havalimanından rehber arkadaş bizi aldı ve otele bıraktı. Birkaç saat sonra bizi odaya alacaklarını söyledi. Biz öyle sonuna kadar bekledik ama resepsiyondaki arkadaşlar bize bu otele rezervasyon olmadığını söylediler. Uzun uğraşlar sonucu Tatil.com'un bize yapmış olduğu rezervasyonun 800km uzaklıkta bulunan Hurgada da bir otel olduğunu öğrendik. Tatil.com müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra Booking'den kendi imkanlarımızla bir otel bulmamızı ve otel paramızın tarafımıza iade edileceği söylendi. 17 Kasım 2024 tarihinde 21.000 TL bir ay geçmesine rağmen hala ödenmedi. Yüzlerce kez aramama rağmen hiçbir sorumlu yetkili kimseye ulaşamıyorum. Muhtemelen CRM holding Ramazan Becer battı. Sakın CRM holding tatil.com bu gruba paranızı kesinlikle kaptırmayın. Ben artık hakkımı hukuki yollardan aramaya başladım.

profile profile
03 Ocak 12:02 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Misafirimiz, Başvurunuz ile ilgili tarafınıza en kısa sürede geri dönüş yapılacağını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

Recep
04 Ocak 23:27

Ben dönüş istemiyorum kardeşim çözüm istiyorum. Paramı iade edin. Bu sürece dahil olan herkese (patron çalışan ) Allah dert versin derman aratsın. İnşallah en sevdiklerinden çıksın. 🤲

Merve

Maalesef bu firma çalışan haklarını bile vermedi size de yardımcı olmayacaktır sizlere

Şerife

Bu kadar insanı mağdur edip sefa sürüyor, sayın ramazan becer😡😡 yazıklar olsun! Bizde artık hukuki süreci başlatacağız sanırım... Ama temennim paramızı bir an evvel ödemesi tabii ki

Şerife

Bir gelişme var mı acaba

Recep

Hayır henüz bir gelişme olmadı. Olacağını da düşünmüyorum.

04 Aralık 2024 17:22
Ergül sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 19:10

22 Kasım 2024 18:10