Betül sonuçtan hiç memnun değil

Ve Hotels Ayvalık Ve Tatilbudur.com İş Birliği İle Ortak Zehir Tatil

04 Eylül 2024 17:54

Ve Hotels Ayvalık için Haziran ayında otelin kendi sitesi rezervasyon işlemini sonuna kadar götürmeye yeterli olmadığından tatilbudur.com üzerinden otel rezervasyonu yaptık. 3 kişi 1 oda seçtiğimizde ekranda önümüze iki seçenek çıktı. Biri 3 adet tek kişilik yataktı. Bir çift ve annemiz olarak geleceğimizden diğer oda seçeneğini seçtik. Bu oda seçeneğindeki görsel de şu şekildeydi: çift kişilik yatağın olduğu bir oda ve ayrıca tek kişilik odanın olduğu ayrı bir oda ve iki oda da koltuğun olduğu bir ortak alana çıkıyor. Ücreti bir hayli fazla da olsa ailece 3 gün tatilimiz olsun diye bu seçeneği seçtik. Otele geldiğimizde bize verilen oda rezervasyon yaptığımız oda olmadığını gördük. Çift kişilik yatağın olduğu oda var evet ama çok farklı. Tek kişilik yatağın olduğu odada da 3 tane tek kişilik yatak var. Odamızda 5 yatak var yani. Yavaş yavaş kafamıza dank etti. Otel görevlileri "bu tatilbudur.com'un hatası siteye yanlış fotoğraf yüklemişler sonra bir müşteride fark edildi ve söyledik düzelttiler " dese de rezervasyon yaptığımız tarihte otelin sitesinde de aynı görseller vardı... O görsellerin satışta olmaması gerektiği, o odalarda ücretin normal kişi ücretinin 1,5 katı olduğunu söylediler. Kişi başı konaklama fiyatı 3.500 dediğinde de anladık ki evet bize 3.500'ün 1,5 katı yansıtılmış. Bunu da söylediğimizde bu sefer "sizin aile odası olduğu için sizden kişi sayısına bakılmaksızın ücret alınır dolayısıyla sizden 4 kişilik ücret alınır" gibi saçma bir bahane daha söylendi. Odaya çıkınca odadaki bardak sayısının terlik sayısının da 4 olduğunu görünce bu sefer bizden 4 kişilik ücret alınmış diye düşündük. Tatilbudur.com ile şu ana kadar sadece meramımızı bildirdiğimiz 3 görüşme yaptık. Henüz sonuçlanmadı. Ve Hotels Ayvalık'ın hiçbir şeyi üstüne almaması bambaşka mevzu. 3 günlük tatilimiz kandırılma hissi sebebiyle zehir oldu. Bu arada 30 yıldır Ve Hotels Ayvalık'a memur kampı kontenjanı ile geliyor olduğumuzu ve esasında buraların nasıl olduğunu bildiğimizi de paylaşmak isterim.

04 Eylül 2024 18:03 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

05 Eylül 2024 14:33
05 Eylül 2024 14:39
ve-hotels-ayvalik-ve-tatilbudurcom-is-birligi-ile-ortak-zehir-tatil-2.jpg
ve-hotels-ayvalik-ve-tatilbudurcom-is-birligi-ile-ortak-zehir-tatil-1.jpg

1- Rezervasyon yaptırdığımızdaki oda fotoğraflarını ekte paylaşıyorum. Bu oda, yenilenen sitelerinizde Suit Oda diye geçiyor. Sözleşmeye Aile Odası yazarak bize sattığınız odanın görselleri ektekiler. Bu görseller Aile Odasına mı ait? 2- Aile odasında kişi başı gecelik ücret nedir? 3- 3 kişilik rezervasyonumuz için verilen odada neden 4 bardak 4 terlik konulmuş? Sorularımıza net bir cevap rica ederiz. Bu zamana kadar tatilbudur.com veya Ve Hotels Ayvalık tarafından bize verilen hiçbir bilgi net ve tatmin edici değil.

05 Eylül 2024 14:41

Ayrıca gerekli bilgilendirmeler için aranmadım. Her aramanızda bize tekrar olayı anlattırıyor ve sonrasında başka birime aktardığınızı söylüyorsunuz. Tatil mi yapacağım telefon başında mı bekleyeceğim. Hakikaten zehir oldu

06 Eylül 2024 18:09

Hala bir çözüm sunulmadı. Otelden çıkış yaptık. Sorularımıza da bir cevap yok.

11 Eylül 2024 20:04

Ve Hotels Ayvalık işletmecileri ve Tatilbudur.com 35 bin tl vermemiz gereken tatil için bizden 53 bin tl alarak ciddi bir hak olmayan para yemiştir. Üzerinden bir hafta geçmişken, ses soluk kesilmişken beklentimiz artık sıfır. O para bir şekilde birilerinden çıkar, buna inancımız tam. Bir daha da asla güvenmeyeceğiz. Sorularımızın hiç birine cevap veremediler. Yazık.

22 Ağustos 2023 11:27
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Royal Teos Thermal Resort Ve Tatilbudur Mağdur Etti!

12 Temmuz 2024 14:03

Türkan
20 Eylül 2023 14:56
tatilbudurcomda-pazarlama-baska-gercekler-baska-8.pdf
tatilbudurcomda-pazarlama-baska-gercekler-baska-3.pdf
tatilbudurcomda-pazarlama-baska-gercekler-baska-1.pdf
Khayala sonuçtan hiç memnun değil

Khayala
07 Eylül 2023 00:56