Tatilbudur Sunrise Beach Side Mağduriyeti!

02 Temmuz 2024 19:08

Sunrise Beach Hotel'in resimlerle alakası yoktur. Tatilbudur firması bizi yanıltmıştır. Şubat ayında rezervasyon yaptırdık, arkadaşımız bizden önce gidip resimleri paylaşınca biz şok olduk. Odada dolap bile olmayan, banyosu perdeli çift kişilik odada askı yeri yapmışlar, sadece alçıdan. Paramızla rezil olduk. İyi ki iptal garanti bedelini yapmışız, giden 400 TL oldu. Başka yerden rezervasyon yaptık. Bize ekstra maliyete geldi. Tatilbudur.com bizi mağdur etti. Gelmeden bizi başka otele yönlendirin dedik, onu da kabul etmediler. Gideceğiniz otel bugünkü fiyatlarından yardımcı oluyoruz dendi, müşteri danışanı çok güzel, çok memnun kalırsınız diye çok övdü ama satış sonrası destek muhatap yok. Şikayet oluşturdum, geri döndüklerinde iptal ettim dediğimde o zaman yapacak bir şeyimiz yok denildi. Şikayetler üzerine site üzerinde bulunan odanın resimleri kaldırıldı. Tatilbudur.com gibi bir tatil acentesine asla yakışmadı.

02 Temmuz 2024 19:17 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

03 Temmuz 2024 12:48

Tatilbudur.com Sunrise Beach Mağduriyeti

28 Haziran 2024 21:28
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 22:27
Emine sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 18:15

Tatilbudur Tatilburada Nın Kemer Tatilimizi Mahvetmesi

22 Temmuz 2024 08:30
Özer sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2024 11:07
Bayram Tatilinde Tatilbudur Mağduriyeti