Ayser sonuçtan memnun değil

Tatilbudur 30 Ağustos Tiran Turu Mağduriyetimiz

04 Eylül 2024 10:41

Tatilbudur'dan aylar önce 30 Ağustos için tur satın aldım ve ufak bir değişiklik için müşteri hizmetlerine ulaşmam 1,5 ayımı aldı. İlk başta yoğunluktan dolayı siteye girişte sorum olabilir dendi sonra da problem var ben yardımcı olayım diye birine zar zor bağlandım. Ki o da sorunu çözüyormuş gibi yapıp çözmemiş!

Turda konakladığımız otelde hijyenin ne olduğunu bilmiyorlardı bile. Havlularda kan lekeleri, paslar, ne olduğu belli olmayan kahverengi lekeler vardı otele söylediğimiz halde gene gelenler aynıydı.

Otobüsler ya çok soğuktu ya çok sıcak, hasta oldum döndüğümde. Sabah otobüse bindiriyorlar klima sonuna kadar açık herkes üzerine örtecek bir şey arıyor kısmalarını istiyoruz kısmıyorlar, akşama doğru çok sıcak açmıyorlar. Güneşten araba yanıyormuş (! )

Turda adı geçen yerlerin bazıları sadece 10 dakika fotoğraf için. Gittiğimiz yerlerin çoğunda sadece yemek yemek için otobüste saatlerce yol gittik. Önceden açıklanan tur bilgisi yanlış verilmiş ve kimse düzeltmemiş ona göre ayarlama yaptık. Yüzme var denen yerlerde yüzme olmadı. Her şey koştur koştur hiçbir şeyin keyfini çıkaramadan, oldubittiye getirildi.

Dönüş uçağı overbooked olduğu için ve sonraki uçak rötarlı olduğu için 4 saat geç indik. Ne yemek verildi ne su verildi ne bilgi verildi. Zaten rehber de kaçar gibi gitti. İlk otobüse bindiğimizde her şeye yardım edeceğim diyen kişi benim sorunum değil deyip işin içinden sıyrıldı. Turlarda kimse için 1dk beklemeyiz diyenlerin uçağı 4 saat rötarlı kalkınca sus pus oldu.

50 kere araç değiştirdiğimiz ve sürekli arkamızdan hadi hadi diye acele ettirildiğimiz için araçta powerbankimi düşürmüşüm ve benim sorunum değil deyip çıktılar.

Müşteri hizmetlerini aradığımda anket için arayacağız deyip sonrada duymuyoruz diye bahane bulup suratıma kapattılar.

Tatilbudur pişmanlıktır! Bir daha asla yanına yaklaşmam. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

04 Eylül 2024 12:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

05 Eylül 2024 12:15
Ayser
Ayser
07 Eylül 2024 12:35

Ekstra turlar ile ilgili daha detaylı ve önceden bilgilendirme yapmak tur şirketinin sorumluluğunda. Parayı verip iş işten geçtikten sonra kendiniz seçtiniz demek hiç etik değil. Otelin hijyenik olmadığını bilmediğinizi iddia etmek de hiç gerçekçi değil öyle olsa tur rehberi otobüste bunu söylemezdi ilk olarak. Gerçekten önemsiyor olsanız oteli şimdiye kadar değiştirir ya da hizmeti satarken belirtirdiniz. Tur programım yanlış yazılmış olması nasıl müşterinin sorunu olabiliyor anlamış değilim. Çözüm dedikleri de yüzde 5 indirim sağlamak. Yüzde 50 indirim yapsanız bir daha tur almam sizden. Ben haksız olarak kazandığınız paramı geri istiyorum. Zamanımı geri veremezsiniz çünkü. Verdiğimizin en fazla yarışını hakkeder o da uçak benzin çalışan maaşı vs için yani

Bilge
Bilge

Tur programı tamamen otobüs gezmesi ile planlanmıştı oysaki kıyı şeridindeki yan yana şehirlerde tekne ile koylara gidilebilecek iken sabah 8 den gece 10 a kadar sadece otobüsle gezilerek ve fotoğraf turu yapıldı. Sonrasında havaalanına kaçar gibi bırakıldık. Otel odaları eşyalar pis ve hizmet sıfırdı. Yemekler ayrı facia salata ve yeşillikler yıkanmamış hijyenik olmayan bir oteldi. Güzelim ülke için ayırdığımız bütçe zaman Tatil Sepeti ile tam bir fiyasko oldu.

21 Ağustos 2024 13:13
Tatilbudur.com İle Hayal Kırıklığı Dolu Bir Tatil Deneyimi
Can sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 15:16
Eda sonuçtan çok memnun