Tatil Sepeti Japonya Turu İptali Ve Program Değişikliği!

04 Nisan 2024 12:21

Şubat ayı itibarı ile Tatil Sepeti'nden 25 Mayıs için Kore-Japonya turu aldım. Ödemeyi dolar ile tamamen yaptım. Mart sonuna doğru turun iptal olduğu ve yeni bir tur seçebileceğimiz iletildi. Ben de siteden kontrol ettiğimde aynı turun 12 Temmuz itibari ile başlayan süreçte tekrar başladığını görünce o tarih için onay verdim. İlk önce program aynı olmasına rağmen ekstra ücret istendi. Kabul etmedim zaten mağdur olduğumuzu ilettim ve aynı fiyattan yardımcı olacaklarını söylediler. 2 gün önce tekrar arandık bu sefer de 12 Temmuz turunda operasyonel sebeple? (Kore havayolunun o gün uçuş olmadığı söylendi. Kontrol ettiğimde uçuşları mevcuttu) hava yolu ve programın değiştiği ve yeni program içinde ekstra ücret vermemiz gerektiği söylendi. O kadar mağdur olduk ki ne yapacağımızı bilmiyoruz. Hiçbir güvenim kalmadı. Çok pişmanız. Bu tur da zaten iptal olur. Biz mağduriyetimiz ile kalırız. Bir çözüm bulunur inancım da kalmadı. İptal edeceğim. İadede bile döviz kaybım var.

04 Nisan 2024 15:53 (Şikayetten 3 saat sonra)

26 Kasım 2024 11:53
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 17:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 11:07
Nergis sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 16:13
"Yaşadığım sorunla ilgili buranın haricinde kurumun e posta adresinine de yazmıştım. 1 saat içinde dönüş yapıldı ve nazik üslupları için teşekkür ederim."

02 Mayıs 2025 23:39