Tasigo Hotels Rezervasyon Sorunu

03 Temmuz 2024 13:50

Agoda üzerinden tasigo otele 6-7 Temmuz tarihleri için rezervasyon yaptırırken sayfa otomatik yenilendiği için rezervasyon yapmak istediğim tarih değil rezervasyonu yaptırdığım gün olan 2-3 Temmuz seçilmiş. Hatayı anında fark ettim ve otele ulaştım. Tasigo otel kendilerinin yapabileceği hiçbir şey olmadığını agoda ile iletişime geçmemi onlar kabul ettiği takdirde onaylayacaklarını söylediler.

Agoda'nın Türkiye'de herhangi bir bağlantı kurabileceğim müşteri merkezi veya telefon numarası bulamadım. Amerika üzerinden call center a ulaştım. Bana sorunu çözebileceklerini söylediler ve 20 dakika telefonda bekledim. 20 dakika nın sonunda tesisle iletişim geçmeleri gerektiğini bunun 4 saat kadar bulabileceğini ilettiler.

Bunu takiben oteli aradım ve herhangi bir sıkıntı olmadan bu durumun çözüme ulaşabileceği tarafıma iletildi. 2 saat sonra talebiniz reddedildi diye agodadan mail geldi. Otel kabul edeceğini söylemesine rağmen nasıl böyle bir sonuçla karşılaştığımızı anlamadık.

Rezervasyon iptali için en azından ilk yarım saat içinde bir esneklik tanınsa bu tip basit ve anlık hatalardan kaynaklı olarak insanları mağdur etmemiş olursunuz.

Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 02:02
onayli-rezervasyona-ragmen-otelde-kapida-kaldim-2.jpg

12 Aralık 2024 21:21
Rezervasyon Krizi: Balayı Hayal Kırıklığı
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Holiday Resort Ücret İademi Yasal Süreç Geçti Ama Hala Yapmadı.

19 Eylül 2024 14:59