Tarım Ve Orman Bakanlığı Staj Ücretlerini Yatırmıyor.

25 Aralık 2023 12:36

10 Temmuz 2023 - 4 Eylül 2023 tarihleri arasında Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı olarak yapmış olduğum stajımın ücreti hala yatırılmamıştır. Sorduğum zaman 'Ekim'de, Kasım'da, Aralık ayında yatacak.' deniyor, fakat ücretim asla yatırılmıyor. Ücretimin en kısa sürede yatırılmasını istiyorum.

17 Mart 2024 16:09

Ulusal Staj Programı kapsamında 10.07.2023-04.09.2023 tarihleri arasında Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı olarak 40 iş günü staj yaptım. Birçok kez Tarım ve Orman Bakanlığı ile iletişime geçip sürekli şikayet oluşturduğum 6 aylık bir sürecin sonucunda 01.03.2024 tarihinde 40 iş günü olarak yaptığım stajıma ücret olarak 3.419,31 TL hesabıma yatırıldı. Resmi yazıyla; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Ekim 2022 tarihli e-insan tanıtım töreninde, kamu kurumlarının 2023 yılı Ulusal Staj Programı kapsamındaki öğrencilere asgari ücret kadar staj ücreti ödeyeceğini açıkladığı bildirilmişti. Bu resmi yazı dahilinde ödenen ücretin bize yatırılan tutardan çok daha fazlası olması gerekirdi. Diğer staj yapan öğrenciler askeri ücret ve staj yaptığı güne göre de daha da yüksek ücret alırken Tarım ve Orman Bakanlığında staj yapan öğrencilerin bu kadar düşük bir ücrete tabi tutulmasının oldukça yanlış olduğunu savunuyorum ve hakkımızın yendiğini düşünüyorum. Bu konuda gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sevcan
Sevcan

Merhaba, ben de aynı şekilde 10.07.2023 - 18.08.2023 Tarihleri arasında Edirne İl Tarım Müdürlüğü'nde staj yaptım. Aralık ayında kesin yatacak dendi ama bugün herhangi bir ödeme gelmedi. Geçen gün aradığımda da telefonu yüzüme kapattılar. Sana herhangi bir ödeme geldi mi?

Nazar

Hayır banada bir ödeme gelmedi bekliyorum hala yeni yıla girdik bir de inşallah yatırırlar hakkımızı yiyorlar böyle yaparak

13 Kasım 2023 15:53

19 Aralık 2023 23:20