Bartuğ sonuçtan hiç memnun değil

Adres Güncelleme Ve Kart Teslimatında Yaşanan Sorunlar

Bartuğ
18 Ekim 2024 10:30

1 Ekim tarihinde Tami sanal karta başvurup alışveriş yaptım. Hemen 1 saat sonrasında fiziksel kart istedim. Ancak kartın gönderileceği adres bilgisini yazarken telefonun ekranı kapandı ve adres eksik olarak kayıt oldu. Uygulama adresi tekrar yazmama izin vermediği için yarım saat sonra müşteri temsilcisini aradım. Kendisi işlem yapamadığı için talep alarak ilgili birimlere yönlendirdi. Defalarca sormama rağmen endişeme etmemem gerektiğini hiçbir sorun yaşamayacağımı ve adres güncellemesinin uygulamada gözükmeyeceğini söyledi :) ) Tabii ki söylediği gibi olmadı ve basılan kart 5 ekimde yanlış adrese dağıtıma çıkamadığından iade oldu. 5 ekimde telefon açtım müşteri temsilcisi 10 günden önce dağıtıma çıkmasının imkansız olduğunu PTT'nin bu şekilde ileti gönderdiğini iddia etti. Tabii ki verilen bu bilgide yanlış olduğu için beklemeye devam ettim ve 15 ekimde tekrar aradım. Temsilci diğer arkadaşına zıt bir şekilde 10 güne kadar kartın elime ulaşması gerektiği bilgisini verdi ve tekrar talep alınıp bir daha işlem yapıldı ancak değişen hiçbir şey yok :) ) Sonucu söyleyeyim bence o adresi güncelleyip kartı göndermeyi hiçbir şekilde başaramayacaklar. Çünkü çok amatörler. Birbirlerinden haberleri yok ve hepsi ayrı bir şey söylüyor. Daha adres güncellemeyi ve kartı göndermeyi başaramayan böyle bir uygulama ne kadar kullanılabilir siz karar verin. Bende zaten içine yüklediğim bakiyeyi kullanıp hesabı sileceğim. Çünkü bunlarla uğraşılmaz. İnsana kafayı yedirirler.

Çocuklarımın Kart Ve Üyelik Sorunları 1,5 Aydır Çözülemiyor

Atak
23 Mayıs 2025 14:29
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Kartım Başkasına Teslim Edildi, Ücret İadesi Yapılmadı Ve Çözüm Sunulmadı

Berat