Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Süren ABS Sorunu: Hayati Tehlike Ve Çözüm Beklentisi

16 Kasım 2024 09:20

2024 Mart ayında Balıkesir bayisinden sym Jet 14 i200 motor aldım. Serviste düzenli olarak yağ bakımını yaptırırken, Mayıs ayında ABS ışığının sürekli yandığını fark ettim. Her ay yağ değişimi için servise gidiyorum. Her gittiğimde ABS ışığının yandığını, bir önceki sefer de yapılan uygulamanın faydası olmadığını söylememe rağmen ABS ışığını ekrandan söndürerek beni gönderdiler. En son Eylül ayında bu işin üzerine gittiğim de fabrika ile görüşeceklerini söylediler, daha sonra telefonla aradığım da fabrika parçayı gönderecek parça bekliyoruz diye bir ay daha beni salladılar. Bir ay parça gelmedi, bu bir ayın sonunda, servisi tekrar arayıp ısrarla benim sorunumun giderilmesi konusunu konuştuğum da fabrikayı aradıklarını, motoru onlara bırakmamı, telefon ile görüntülü konuşma yaparak sorunun giderileceğini söylediler. Motoru müsait olduğum bir zamanda bıraktım. Motor iki gün serviste kaldıktan sonra beni aradılar. Motoru alabileceğimi, sorunun giderilmediğini, fabrika ile görüştüklerini parça göndereceklerini söylediler. Bu en son konuşmayı yaptığımızdan sonra iki hafta geçti, tekrar aradığımda parçanın gelmediğini söylediler. Daha sonra şirketin sitesine girerek şikayet formu doldurdum. Şikayetimi, aylarca bu sorunlar ile uğraştığımı yazdım. Ertesi gün geri dönüş yaptılar. Fabrikadan bir usta beni aradı ve bu sorunun görüntülü konuşarak bir şeyler tarif edeceğini ondan sonra çözüleceğini söyledi. Birkaç gün sonra motoru tekrar servise bıraktım. İki gün sonra tekrar aradığımda sorunun çözülmediğini fabrikadan parça göndereceklerini söylediler. Bu konu konuşulduktan sonra üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala parçayı kargoya vermemişler. Mayıs ayından beri benim sorunum çözülmedi. Abs arızalı olduğu için arka freni sıkınca direk tekeri kilitliyor motoru yavaşlatmıyor Motoru sürekli şehir içinde kullanıyorum onlarca kez kaza atlattım benim mağduriyetim kaza yaptıktan sonra mı çözülecek benim mağduriyetimin en kısa sürede çözülmesini istiyorum

16 Kasım 2024 09:04

2024 Mart ayında Balıkesir bayisinden sym Jet 14 i200 motor aldım. Serviste düzenli olarak yağ bakımını yaptırırken, Mayıs ayında ABS ışığının sürekli yandığını fark ettim. Her ay yağ değişimi için servise gidiyorum. Her gittiğimde ABS ışığının yandığını, bir önceki sefer de yapılan uygulamanın faydası olmadığını söylememe rağmen ABS ışığını ekrandan söndürerek beni gönderdiler. En son Eylül ayında bu işin üzerine gittiğim de fabrika ile görüşeceklerini söylediler, daha sonra telefonla aradığım da fabrika parçayı gönderecek parça bekliyoruz diye bir ay daha beni salladılar. Bir ay parça gelmedi, bu bir ayın sonunda, servisi tekrar arayıp ısrarla benim sorunumun giderilmesi konusunu konuştuğum da fabrikayı aradıklarını, motoru onlara bırakmamı, telefon ile görüntülü konuşma yaparak sorunun giderileceğini söylediler. Motoru müsait olduğum bir zamanda bıraktım. Motor iki gün serviste kaldıktan sonra beni aradılar. Motoru alabileceğimi, sorunun giderilmediğini, fabrika ile görüştüklerini parça göndereceklerini söylediler. Bu en son konuşmayı yaptığımızdan sonra iki hafta geçti, tekrar aradığımda parçanın gelmediğini söylediler. Daha sonra şirketin sitesine girerek şikayet formu doldurdum. Şikayetimi, aylarca bu sorunlar ile uğraştığımı yazdım. Ertesi gün geri dönüş yaptılar. Fabrikadan bir usta beni aradı ve bu sorunun görüntülü konuşarak bir şeyler tarif edeceğini ondan sonra çözüleceğini söyledi. Birkaç gün sonra motoru tekrar servise bıraktım. İki gün sonra tekrar aradığımda sorunun çözülmediğini fabrikadan parça göndereceklerini söylediler. Bu konu konuşulduktan sonra üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala parçayı kargoya vermemişler. Mayıs ayından beri benim sorunum çözülmedi ABS arızalı olduğu için arka freni sıkınca direk tekeri kilitliyor motoru yavaşlatmıyor Motoru sürekli şehir içinde kullanıyorum onlarca kez kaza atlattım benim mağduriyetim kaza yaptıktan sonra mı çözülecek benim mağduriyetimin en kısa sürede çözülmesini istiyorum

Sym Motor Aksöz Motor  Tekirdağ Bayisinin İlgisizliği

09 Kasım 2023 11:41
Hakan sonuçtan memnun

Sym Jet X 125 CC İle Yaşadığım Sorunlar

20 Eylül 2024 00:16
"Arkadaşlar, motorumu bugün teslim aldım. Yoğun ve uzun bir maraton oldu. Sym Türkiye den F*** I*** beye dostane yaklaşımı ve çözüm sürecindeki bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Trabzon Araslar Ticarette görevli M*** bey ve E*** beye de teşekkürlerimi iletmek isterim."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sym Jet X 125: Fabrika Hatası Ve Garanti Sorunu

07 Ocak 2025 18:24
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Kocaeli Servis Sorumsuzluğu

17 Mart 2024 23:59