Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Yetkili Servisinde Tekrarlayan Onarım Hataları

Büşra
27 Kasım 2024 18:12

Suzuki Yetkili Servis Sorunu
Suzuki SWIFT aracımla yaptığım trafik kazası sonucu aracımı Ankara'da yer alan yetkili servise götürdüm. Aracımda birkaç onarım hatası vardı. Yetkili bayi aracımı sözde tamir edip bana teslim ettikten 20 dakika sonra aracım seyir halindeyken hararet yaptı ki aracımda hararetle ilgili bir sorun yoktu. Çekici ile servise tekrar gittiğimizde kontroller sağlandıktan sonra müşür sorunu olduğunu ilettiler. Kontrol ettiklerini belirterek başka bir sorun olmadığını söyleyip teslim ettiler. 2 ay sonra benzer bir sorun yine yaşadık. Ve bu sorundan 1 hafta önce aracımızın bakımı yine aynı serviste yapıldı. Bu sefer sorunun üst kapak contasında olduğu iletildi. Daha önce servisten tamiri yapıldı olarak verilen aracın hararet yapması sonucu üst kapak contasında sorun meydana gelmiş. Yetkili bayi bu işlem için bizden 48000 TL para istiyor. Hem aracımızın bu seviyede bir sorun yaşamasına sebep olundu ve zamanında tamir edilmediği için de kasko işlemi kapandı. Bize tamiri tam yapılmadan teslim edilen araç yüzünden aracımın değerinin düşmesi bir yana üstelik bu işlemler için bizden ücret bekleniyor.
Bu şekilde marka değeri olan Suzuki'ye asla yakışan bir durum değil çevrenizde almak isteyen varsa aldırmayın

28 Kasım 2024 08:26 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Suzuki Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2024 09:47

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Suzuki Müşteri Hizmetleri

Bariş sonuçtan çok memnun

Bariş
15 Ekim 2023 15:24
"Sorunu çözmek için gösterdikleri çaba için Herter Otomotiv'e teşekkür ederim."
Suzuki Uzatılmış Garanti İle Kapı Fitilini Değiştirmiyor

Suzuki Nin Müşterisine Karşı Ayıbı

Suzuki Yetkili Servis Sorunu

Büşra
01 Ağustos 2024 10:01
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Suzuki Yetkili Servisinde Sürekli Oyalama Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Serhat