Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Süvari'den Alışveriş Yapma

Süvari'den Alışveriş Yapma
22 Mart 2024 18:27

Süvari'den aldığımız ürünler için değişim talebinde bulunduk. Ürünlerin etiket fiyatlarının aynı olduğunu belirtmemize rağmen fiyat farkı çıkardılar. Satın alırken değişimde sorun olmayacağını belirtmelerine karşın, personelin sergilediği olumsuz tutum nedeniyle iade talep ettik. 2 Mart 2024 tarihinde iade talebinde bulunduk ancak mağazaya gittiğimizde işlemin 15 Mart 2024 tarihinde yapıldığını söyleyen kasiyer, iadenin ne zaman gerçekleşeceğini sorduğumda bunun muhasebe birimleri ve bankamız arasında olduğunu ifade etti. Bugün 22 Mart ve hala param iade edilmedi. Süvari'nin ve sisteminin bu tutumunu kınıyorum. Müşteri hizmetlerinin yetersizliğini de belirtmeden geçemeyeceğim. Bundan sonra Süvari mağazasını tercih etmeyeceğim ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi yakın çevreme de aktaracağım ki benzer problemlerle karşılaşmasınlar.

25 Mart 2024 10:23 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Ürün iade süreciniz prosedürlerimiz çerçevesinde bankanıza iletilmiş olduğu ve yansıma sürecinde olduğu görülmektedir. Kontrol edilmek üzere konu ilgili birimlerimize iletilmiştir. Saygılarımızla, Süvari Müşteri İlişkileri

Barış sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 19:56
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 23:19
Savaş sonuçtan memnun

17 Nisan 2025 15:31
"Süvari Giyim; Müşteri hizmetleri yetkilisi M**** Hanıma teşekkürler."
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Müşteri Mağduriyeti

24 Temmuz 2025 17:37