Süsler Marka Tost Makinesi

Ceyhan
25 Temmuz 2023 15:23

Süsler marka tost makinesi aldım ilk denemede fişe takar takmaz sigortaları attırdı ve patladı daha çalışmadı. Servis için ulaşmaya çalışıyorum. Muhatap yok geri iadede alınmıyor. Tam bir pişmanlık. Yılların markası sorun olmaz diye aldık. Yanılmışız ne yapılacak bilemiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim başka seçeneğim yok. Müşteri Hizmetleri telefonlarına dahi ulaşamıyoruz

15 Ağustos 2023 20:17

Süsler marka bir tost makinesi alma hatasında bulundum ben mağdur oldum kimse olmasın daha hiç kullanmadığım ürün çalışmıyor. Servis bulabilirseniz ne ala. 100 km lik mesafede Mefa Teknik diye bir servis bulabildim İstanbul gibi bir yerde oda çözüm bulamıyor sigortası patlamış garantiye girmiyormuş sıfır üründe benden ücret talep ediyor. Süsler genel merkezi arıyorum merdivenaltı bir şirket gibi sözde Muhammed bey diye teknik müdürün cep telefonunu veriyorlar onunla görüş diyorlar. Arıyorum vatandaşı bir hafta oldu beni oyalıyor ve çözüm üretmiyorlar. Sizsiz olun bilindik markalardan servis ağlarından vazgeçmeyin. Böyle markalarla uğraşmayın. Ama bu işin peşini bırakmayacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım bildirir acil çözüm beklerim.

29 Temmuz 2023 09:40 (Şikayetten 3 gün sonra)

İyi günler, Öncelikle ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı çok üzgünüz. 0530 463 82 32 numaralı telefondan merkez servisimize ulaşırsanız problemin çözümü konusunda size yardımcı olacaklardır.

Arslan
Arslan

Süsler marka tost makinesi aldım satıcı alladı pulladı bana sattı Sözde tost makinesi ama alakası yok ekmeği hiç kızartmadı sadece kurutuyor aldığım yere geri götürdüm satıcı sattığı malin arkasında durmadı git basın çaresine bak dedi aldığıma bin pişman oldum Bir daha bu markadan hiçbir şey almam hiç kimsede alması

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Yakan Tost Makinesi

Meltem
12 Eylül 2024 10:16
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 17:08