17 Eylül 2024 23:50

Aylas oto jant lastik olarak Surmak demir çelik firmasına, çelik depo yaptırmak için anlaştık, çelik deponun direklerini kaynatırken yarım yamalak ve yarım gün şeklinde çalışıp gittiler 2 gün sonra direkler kendiliğinden yıkıldı, durumu anlattığımda yapamayacaklarını ve tekrar yüksek meblada para vermem gerektiğini söylediler ve altında insan olsaydı o anda facia olurdu ki Allah'tan yoktu bu arkadaşların yaptığı esim ve belgelerle birlikte yükledim zaten Surmak demir çeliği mahkemeye verdim.

19 Eylül 2024 11:27

Yorumlar (5)

İşlerimiz ortada

Surmak

Sercan

Murat bey sizinle adalet önünde karşı karşıya geleceğiz bu yaptığınız sabotajın bedelini adalet size ödetecektir hayırlı işleriniz olsun.

Sercan

Surmak Çelik firmasının sahibiyim. Müşteri benim paylaştığım ve onay aldığım projeyi kendi inisiyatifiyle bilir kişi diye iddia ettikleri bir kişiyle sahalarında revize edip uygulamamı talep ettiler. Kendilerine olmayacağını, sorun teşkil edeceğini resmi bir şekilde beyan ettim. Yapının onaylanan projeden farklı bir şekilde uygulandığını paylaştığım proje görselleriyle karşılaştırarak anlayabilirsiniz. Maalesef kendileri kendi hatalarını başkasının üzerine yıkmaya çalışan emek hırsızlarıdır. Tüm mahkeme yolları açıktır. Paylaşılan ve onay alınan projeyi paylaşıyorum.

surmak-metal-celik-ayipli-is-1.jpg
Murat

Öncelikle şunu söyleyeyim surmak çelik bize olmayacağını söylediği bir projeye neden başlamış ve yapılan iş neden yıkıldı. Surmak çelik firması beton Zeminine hiç tutmayacak şekilde hilti ile delip resimlerde de çok net göreceğiniz üzere yaklaşık 6 metrelik direği 20 cm lik puntolara beton zemine sabitlemye çalışmıştır ve bu direklerin üstüne binen yük hiç hesap edilmeden sabitlemiştir sabitlendikten 2 gün sonra direklere kaynatılan profiller yıkılmıştır altında insan ve araba olmaması çok büyük bir faciayı önlemiş aksi takdir çok fazla sayıda can ve mal kaybı olabilirdi. Çalışmaya getirdiği işçilerin sigortaları yoktur ve hiçbir şekilde işten anlamayan götürü işçileri çalışmak için getirmiştir ve hepsi yarım gün ve disiplinsiz şekilde çalışmışlardır ve burda essas olan yapılan ayıplı işin düzeltilmesi ve mağduriyetinin giderilmesi için hiçbir aksiyon alınmamış bir de üzerine işin tamamlanması için yapılan iş karşılığı kadar tekrar para talep edilmiştir.

09 Şubat 2024 08:54
Mahmut sonuçtan çok memnun

Segura Metal Paramı İade Etmiyor

16 Şubat 2025 18:44
"Şikayetimi anlayışla karşıladılar ve iyi ilgilendiler zararımı karşıladılar. Kargoyu sağlam teslim ettiler teşekkür ediyorum."

Bir Ayı Aşan Teslimat Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

Abdülkadir