01 Haziran 2024 14:06

03.05.2024 tarihinde 1000 TL olan 1000 gram supplement whey çikolata protein tozunu indirimle 799 TL fiyatına satın aldım. Ürünü, başka bir protein tozum olduğu için 20 gün sonra açtım ve muhafaza ettiğim yer kapalı, serin bir alandı. Ürünü açtığımda küf kokusu tarzında bir koku geldiğini fark ettim ve su ile karıştırıp 1 ölçek yaptım. Fakat inanılmaz kötü bir tadı vardı ve daha önceden bu ürünün tadını bildiğim için kampanyada yollanan ürünün net bir şekilde bozuk olduğuna kanaat getirdim. Firmaya mail attığımda ve durumu izah ettiğimde, kendileri ham maddeden kaynaklı bu kokunun olduğunu, ürünlerin kesinlikle bozuk olamayacağını bildirdiler. Ben de kendilerine ilk defa protein tozu kullanmadığımı ve alıp incelemeleri gerektiğini söyledim. Fakat ısrarla her mailde ürünün bozuk olmadığını, incelemeye gerek duymadıklarını söylediler. 2 yıldır bu firmadan alışveriş yapıyorum ve bu son aldıkları tutumdan dolayı benim için bitmiştir.

İsmail
İsmail

Aynı ürünü ben de aldım kampanyadan. Tarihi geçmiş ürünleri yolladılar galiba. İğrenç bir tadı var

Supplementler.com - Supplementler Protein Tozu - Küf Kokusu

23 Haziran 2024 20:35