Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Ugg Ayakkabılarda Sürekli Çizik Sorunu

31 Aralık 2024 01:09

Geçen sene Ugg Clear Mini almıştım. Aynı sorunu ilk giydiğimde yine yaşadım. Sonrasında yardımcı olup aynı ürünle değişim yapmıştım. Normalde bu ayakkabıyı çok giymem, zaten sezon sonuna doğru almıştım. Bu kış 3-4 kez giydim ve sonucu ekleyeceğim, yine bu şekilde çizikler oldu. Ama bu çizikler öyle bir çizik ki ne siliyorsunuz geçiyor ne temizliyorsunuz geçiyor. Bildiğiniz derin bir çizik. Bu ayakkabı o kadar hassas ki düz yolda yürürken bile bu şekilde olması mümkün. Normalde çok fazla dağ, bayır, çayır gezen biri değilim. Bunun bu şekilde olması imkansız. Zaten ayakkabı o kadar sorunlu ki geçen sene de arkadaşlar anlatmıştı. Şu an zaten satışı bile yok, stoklar bitip tekrar girmedi bile. O kadar fazla şikayet var ki müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu anlattım. Bana ürünü incelemeye bırakmam gerektiğini söylediler ama buradan da iletmek istiyorum ki ben bunu götürsem bile %90 dönüş yaptığınız gibi kullanıcı hatası diyeceksiniz. Aldığımız ayakkabılar o zaman 2 seneden önce deforme oluyorsa neden 2 yıllık garanti sunuyor SuperStep? Ben incelemeye bırakmadan zaten nasıl dönüş yapılacağını biliyorum. İncelemeye bırakıp bir de bu uzun saçma süreçle uğraşmak istemiyorum.

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 23:00
SuperStep Ürün İnceleme Sürecinde Hayal Kırıklığı
SuperStep Ürün İnceleme Sürecinde Hayal Kırıklığı
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 00:14
Garanti Vaadiyle Hayal Kırıklığı
Garanti Vaadiyle Hayal Kırıklığı
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yıpranan UGG Botlar Ve Yetersiz Mağaza Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Türkan
28 Ekim 2025 19:10
Mine sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 14:53
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep İnceleme Ve Müşteri Hizmetleri

28 Haziran 2024 20:53